Всі категорії
Додати товар

Сітка для захисту від птахів birdgo

8000 грн -30% 5600 грн
Опис

БЕЗ НОЖНИЦІВ!

- НАБІР ДЛЯ ВИКОРИСТАННЯ ПТИЦ-ВРЕДЯМИ. Блакитні та інші птахи-шкідники швидко пристосувалися до гніздування й ночівлі під сонячними батареями на дахах житлових і комерційних будинків. Наша сонячна сітка являє собою міцний фізичний бар'єр, який після встановлення запобігає доступу голубів та інших птахів аналогічного розміру до нижньої сторони панелей.
- ЗАПОБІЖНИЙ БАР'ЄР. Наша сітка використовується у всій професійній галузі як спосіб не дати голубам проникнути під панелі; після встановлення голуби швидко перемістяться в альтернативні місця, бажано якомога далі від зони обробки. Сітку також можна використовувати в низці інших місць дому, включно з ремонтом стельових перекриттів або закладенням великих дірок.
- ВМИКУЄТЬСЯ СУХОВАНІ ЗАЖИМИ. Комплект сітки треба встановлювати за периметром панельної системи, щоб запобігти потраплянню голубів та інших птахів аналогічного розміру. Установникам треба закріпити сітку за допомогою сонячних затискачів, що додається, спеціально призначених для кріплення сітки без свердління (і це може призвести до анулювання гарантії виробника).

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?