Всі категорії
Додати товар

Будиночок для домашніх тварин, котів та невеликих песиків

600 грн
Опис

Будиночок з повсті для котів, кішечок і невеликих песиків - авторська розробка, створена з турботою про безпеку та здоров'я ваших домашніх улюбленців. Внутрішній простір будиночка має затишну форму краплі, повстяні стінки зберігають тепло, але при цьому добре пропускають свіже повітря. Поєднання властивостей матеріалу, з якого виконаний будиночок, приваблює домашніх тварин, що інстинктивно прагнуть відпочинку в сухих, теплих і затишних місцях.

Форма віконця – результат спостережень за звичками вихованців під час сну. Сховавшись усередині, деякі з них засинають, поклавши голову на його край, і щоб їм було зручно, було вирішено зробити об'ємний по колу вхід, що дає відчуття природного затишку та домашнього комфорту. Всі деталі конструкції попередньо піддаються термообробці, це дає можливість надати форму житла, яке воно збереже протягом усього терміну експлуатації.

Розміри :

Висота – 37 см

Дно – 43 см

Віконце - 18 см

Будь ласка, зверніть увагу на те, що у вартість всіх моделей будиночків Подушечка не входить! Ви мажете замовити її як окрему позицію (знайшовши її в наших оголошеннях) або обговорити цей нюанс з нами по телефону чи листуванні.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
user-...
user-908352862
Супер-продавець
Харків
90% виконаних замовлень
Була

Схожі товари