Всі категорії
Додати товар

Лежанка для кота, лежанка для собаки + подарунок

1690 грн
Опис

Кожен чотирилапий друг заслуговує на комфортне і затишне місце, де він міг би відпочивати.
Від цього залежить його фізичний та емоційний стан.

Лежанка для собаки чи кота з натурального дерева - це ідеальний варіант для вашого вихованця. Вона міцна, довговічна та безпечна. Крім того, дерев'яне ліжко loft може стати стильним доповненням до вашого інтер'єру.

Зовнішні розміри (ДхШхВ): 50x40x18 см – для невеликих собак (чихуахуа, міні-йорк, той-тер'єр, померанський шпіц та ін.) та котиків.
( Лежанки для середніх та великих собак перегляньте в розділі "Усі оголошення автора".)

Колір: дуб

! За бажанням нанесення імені вашого улюбленця ( в подарунок!)

Що ви отримуєте?

• Міцність і надійність: Лежак для тварин виготовлений виключно з натурального дерева, він довговічний, не боїться вологи і забезпечує найвищу міцність. Срок служби складає не менше 10 років.

• Комфорт. Натуральна деревина добре зберігає тепло. Наявні ніжки дозволяють не контактувати з холодною підлогою. Поверхня ліжка гладенька та дуже приємна на дотик.

• Безпечність та екологічність. Для безпеки Ваших тварин всі кріплення - приховані, кути зглажені, а ніжки з м'якою підкладкою не завдадуть шкоди підлозі. Вологостійке покриття (Німеччина) безпечне для тварин, оскільки застосовується при виробництві товарів і іграшок для дітей (європейські норми безпеки EN-71.3).

• Стильний дизайн та ексклюзивність: лежанка для собак і котів ручної роботи прикрасить Ваш інтер'єр і додасть особливий шарм Вашому простору.

• Фірмовий логотип. Гарантія того, що ви отримуєте якісний оригінальний виріб майстерні “PetsEmotions”, виготовлений з любов'ю.

• Подарунки! Замовляючи зараз — отримайте разом з дерев'яним ліжком м'який та якісний матрац, виготовлений з найкращих матеріалів, що мають високу щільність, повітропроникність та водовідштовхувальні властивості, а також зазначене ім'я улюбленця на ліжечку для того, щоб він відчував себе особливим ( для персоналізації необхідна передоплата 50%).

Зробивши правильний вибір, ви забезпечите своєму вихованцю комфортне і затишне місце, де він буде відчувати себе в безпеці і затишку. Напишіть та замовте спальне місце вже зараз та отримайте разом з ним подарунки!

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари