Всі категорії
Додати товар

Лежанка для котів та собак м'яка кругла глибока 60 см сірий

500 грн -20% 400 грн
Опис

М'який, комфортний та плюшевий подарунок для собак та котів – лежак від перевіреного виробника Zmaker.

Ідеальне ліжко-ліжко для домашніх вихованців. Розкішне та практичне ліжко для собак та кішок забезпечить Вашому чотирилапому другу тепло, комфорт та відчуття безпеки. Лежанка зроблена таким чином, щоб домашня тварина відчувала себе спокійно: піднятий обідок забезпечує підтримку голови та шиї, м'який наповнювач розслаблює м'язи та знімає біль у суглобах.

Дизайн: Ліжко-лежак виконане з люксових матеріалів у вигляді подушки. Дозволяє вихованцям розслабитися, звернутися в калачик і просто насолоджуватися теплом, яке походить від лежака.

Пуфи виконані у двох кольорах: сірий та бежевий (є бежевий у новому стані - див.мої оголошення). Колір цього пуфа - синьо-сірий, дуже багатий, красивий.

На дотик це приємні і дуже м'які лежанки. Добре впишеться в будь-який інтер'єр.
Особливості: Комфортні люксові матеріали, гіпоалергенний наповнювач. Водонепроникна антиковзна база. Можливість легкого прання у пральній машинці (делікатний режим при 30 градусах). Дуже міцний пуф пройшов серйозні випробування CPSC та ASTM. Міцний нижній шар лежанки (не протирається). Швидке сушіння. Лежанку можна брати з собою в поїздки, можна покласти де завгодно: на плитку, на терасу, в зручному місці в Вашій квартирі.

Діаметр 60 см: Даний розмір ідеально підходить для йоркширських тер'єрів, не великих мейн-кунів, кішок, мопса, пекінеса, шпіца, той-пуделя та інших порід до 8 кг. Чим хороший лежак для собак та котів: Крім того, що Ваш улюбленець матиме власне спальне місце, у нього з'явиться шматочок особистого простору. Лежанка допоможе Вашому домашньому вихованцю розслабитися, чудово виспатися, набратися сил. Дуже важливо щоб тварина з раннього віку звикала до свого місця, а спальне місце має бути м'яким, зручним, міцним і захищати Вашого друга від холоду, протягів і т.д. Якщо ж у Вас кілька вихованців, тоді Ваш точно потрібно розділити та позначити власний куточок для кожної тварини, щоб вони знали де чия територія, що у кожного є своє місце та господар любить вихованців однаково. Хочете зробити приємний та ексклюзивний подарунок для собачки або котика, тоді подаруйте йому універсальний лежак-пуф для котів та собачок.
Це найкраща модель м'яких спальних місць для тварин, яка забезпечує не лише екологічні матеріали виробу, а також максимальний комфорт, затишок та безпеку. Так що побалуйте свою тварину приємним сюрпризом – відповідь не забариться.

Вага тварини: до 12 кг
Вид: м'який лежак пуф
Матеріал: плюш, наповнювач подвійна бавовна Особливості: прання в машинці до 30 градусів, водонепроникна не ковзна база
Розміри: діаметр 60 см

Відправлю поштою по повній передоплаті або безпечною доставкою.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Призначення:
Універсальні
Матеріал:
Плюш Поліестер
Максимальна вага улюбленця:
8 кг
Продавець
d.svetlana
d.svetlana
Супер-продавець
Київ
95% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?