Всі категорії
Додати товар

Одяг для собак та котів. вязаний акриловий светр "червоний олень" m0360

290 грн -52% 140 грн
Опис

Останнім часом все більшою популярністю користується таке хобі, як виготовлення одягу для собак своїми руками. Собачки із задоволенням носять в'язаний одяг, який їхні господині зв'язали своїми руками (спицями або гачком).

Особливо, це відноситься до короткошерстих пород або маленьких песиків. Комбез, сукня або пальто прикрасять ваше цуценя і не дадуть йому замерзнути.

Крім виконання чисто декоративної функції, костюми на маленьких собачках повинні обов'язково захищати тварину від холоду, вітру, дощу. У той же час у маленьких собачок не завжди досконалі механізми терморегуляції, тому їх не можна перегрівати. У цьому зв'язку краще вибирати натуральну, досить щільну пряжу, а синтетичну краще уникати, щоб тварина не потіла. Вбрання для маленьких собачок можна декорувати на свій смак.

Якщо ошатний комбінезон заважає "дитині" бігати, стрибати, копати ями та іншими способами веселитися на прогулянці, можливо, краще відмовитися від гарного одягу на користь більш простого, але зручного варіанту. Тут потрібно дотримуватися простого правила: одяг для собаки, а не собаку для одягу. Одягти собачку необхідно безпосередньо перед прогулянкою, тому що, якщо одягнути її заздалегідь, тварина спітніє і може легко застудитися після виходу на вулицю. Вони так само ніжні і чутливі, як маленькі діти, тому потрібно обов'язково подбати про те, щоб домашній улюбленець завжди був одягнений.. Правильний одяг – запорука здоров'я та довгого життя маленької тварини, добробут якої перебуває цілком і повністю в руках господаря.

У магазині Zoo Style Ви завжди зможете знайти для себе цікаву пропозицію і це - одна з них.

У нас в наявності в'язані светри різних розмірів, від найменшого XS до розміру XXL. Для того щоб підібрати розмір саме для Вашого улюбленця, скористайтеся таблицею розмірів, що вказана нижче.

Розмірна сітка:

XS: Обхват грудей 26-30 см, Довжина спинки 18 см, Обхват шиї 16-22 см
S: Обхват грудей 28-33 см, Довжина спинки 22 см, Обхват шиї 18-24 см
M: Обхват грудей 30-36 см, Довжина спинки 25 см, Обхват шиї 20-28 см
L: Обхват грудей 35-40 см, Довжина спинки 30 см, Обхват шиї 22-30 см
XL: Обхват грудей 37-42 см, Довжина спинки 35 см, Обхват шиї 24-32 см
XXL: Обхват грудей 38-45 см, Довжина спинки 40 см, Обхват шиї 25-38 см

Увага! Тварину заміряємо строго у положенні стоячи, довжина спинки, це лише спинка, без довжини шиї та хвостика.
Загальні характеристики

Матеріал акрилова нитка

Доступні кольори Сірий лось, червоний олень, сіре кленове листя, блакитний олень, кролик, мультяшний ведмідь, жовтий олень, зелена квітка, блакитна квітка, рожева редька, рожева полуниця, велика червона полуниця, червоне серце, синє серце, рожевий кролик, червоні смуги, сині смуги.

Доступні розміри XS. S. M. L. XL, XXL

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари