Всі категорії
Додати товар

Одяг для собак. стильна кофта собак та котів з кільцем для повідка однотонна рожева m1050

240 грн -25% 180 грн
Опис

За тисячоліття, прожиті пліч-о-пліч із собаками, ці тварини стали для людини не тільки вірними охоронцями, а й улюбленими домашніми вихованцями, яким самим потрібна турбота та захист. Виводилися нові породи, призначені виключно як декоративні улюбленці, які не відрізняються войовничим характером, а просто тішать око. Невеликі види (той-тер'єри, чихуахуа, йорки) потребують особливого догляду. І одним з головних елементів уваги є одяг для собак, що виконує відразу дві важливі функції.

Захист. Коротка вовна та скромні розміри не дозволяють мініатюрним тваринам нормально підтримувати температурний режим. У холодну пору року такі тварини сильно мерзнуть і можуть серйозно захворіти. Крім захисту від низьких температур, одяг надійно оберігає від бруду та вологи на вулиці. Набагато простіше випрати забруднену річ, ніж ретельно відмивати собаку, що може її навіть травмувати. Крім того, вона вбереже вашого улюбленця від порізів та подряпин про всілякі гострі предмети.
Стиль. Розвиток модної індустрії породило багато варіантів різних нарядів для братів наших менших. Так одяг для собак може підкреслити їх підлогу (сукні, спідниці, костюми) або бути універсальним (комбінезони, курточки, толстовки). До того ж дуже поширені варіанти різних представників тваринного світу, комах, супер-героїв, героїв кінофільмів. Стильний предмет дозволить виділитися не тільки вихованцю, але і його господареві чи господині, а також допоможе привернути до себе увагу оточуючих.

У нас є  різних розмірів, від найменшого XS до розміру XXL. Для того щоб підібрати розмір саме для Вашого улюбленця, скористайтеся таблицею розмірів, що вказана нижче.

Розмірна сітка:

XS: Обхват грудей 30 см, Довжина спинки 20 см
S: Обхват грудей 35 см, Довжина спинки 25 см
M: Обхват грудей 40 см, Довжина спинки 30 см
L: Обхват грудей 45 см, Довжина спини 35 см
XL: Обхват грудей 50 см, Довжина спини 40 см
XXL: Обхват грудей 55 см, Довжина спини 45 см

Увага! Тварину заміряємо строго у положенні стоячи, довжина спинки, це лише спинка, без довжини шиї та хвостика.
Загальні характеристики

Матеріал Фліс
Доступні кольори Червоний, синій, рожевий

Доступні розміри XS. S. M. L. XL XXL

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари