Всі категорії
Додати товар

Кофта для домашніх тварин, пуловер для котів і середніх собак із мультяшним принтом № 3 хакі

100 грн
Опис

Говорячи про одяг з героями мультфільмів, можна з упевненістю стверджувати, що в цьому разі найголовніший споживач - наша внутрішня дитина. Саме вона стимулює нас на покупку з таких причин:

Одяг з мультяшними принтами піднімає настрій і дає змогу показати своє почуття гумору, подуріти і розслабитися. Це прекрасна можливість розбавити сірі (в тому числі, і в прямому сенсі слова) будні за рахунок яскравих елементів в одязі.
Виклик оточенню і самим собі через зміну образу і відхід від класичного стилю - це своєрідний вихід із зони комфорту і за рамки усталених стереотипів у суспільстві ("У цьому віці такі речі вже не носять!", "Навіщо ти косиш під підлітка?" тощо).
Дорослі люди з її допомогою можуть знизити "градус" своєї серйозності та формальності в одязі й додати легкості (легковажності). Це недорогий спосіб зробити цікаві акценти в гардеробі.
Ностальгія за дитинством - приємні спогади й асоціації, пов'язані з мультфільмом і його героями, а також можливість на деякий час знову зануритися в щасливе безтурботне дитинство.
Також це можливість зустріти "однодумців", які також люблять мультфільм, принт якого використовується в одязі. Для того, хто бачить людину з конкретним героєм на одязі - це привід завести розмову і познайомитися.
Для того щоб підібрати одяг за розміром для Вашого улюбленця пропонуємо скористатися розмірною сіткою, яка знаходиться нижче.

Розмірна сітка:

XS: Окружність грудей 30 см, Довжина спини 20 см;
S: Окружність грудей 35 см, Довжина спини 25 см;
M: Окружність грудей 40 см, Довжина спини 30 см;
L: Окружність грудей 45 см, Довжина спини 35 см;
XL: Окружність грудей 50 см, Довжина спини 40 см;
XXL: Окружність грудей 58 см, Довжина спини 40 см.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари