Всі категорії
Додати товар

Zimaoshan костюм для відновлення собак після операції

469 грн
Опис

СТАН НОВИЙ,В НАЯВНОСТІ ТІЛЬКИ РОЗМІР XS!

Цільові краєвиди

Собака

Розмір

XS

Рекомендації за мінімальною вагою

15 грамів

Повід

День пам'яті, Гелловін

Тема

Зима

Особлива функція

Комфортний

* * *

- МАТЕРІАЛ І РОЗМІР: Костюми для відновлення собак ZIMAOSHAN виготовлені з високоеластичного бавовняного матеріалу, який легкий, м'який і повітропроникний. Не викличе вторинного навантаження у вихованців із ранами на тілі. Домашнім тваринам легко пересуватися та щільно прилягати, але не щільно. Доступний у 5 розмірах для собак маленького та середнього розміру. Перед купівлею виміряйте розмір вашого вихованця.
- АЛЬТЕРНАТИВА ЕЛЕКТРОННОМУ ОШЕЙНИКУ: використання нашого нейтрального костюма для собак комфортніше та зручніше під час їжі, сну та прогулянок, ніж коли ваш вихованець носить конусний нашийник. І жодних обмежень немає. Домашні тварини менш стійкі та швидше адаптуються. Жилет для кастрації собак — ідеальна альтернатива страху перед конусними нашийниками.
- СПЕЦІАЛЬНИЙ ДИЗАЙН: комбінезон для хірургічного костюма для собак обладнаний ґудзиками, які дають змогу хатнім тваринам легко надягати та знімати, а не вирватися на свободу. Ґудзики не прилипають до шерсті собаки, що продовжує цикл використання. У нижній частині є овальне різальне коло, яке під час використання можна розрізати лінією овалу, що полегшує випорожнення кобілям.
- ЗАХИСТ ВІД РАН: Одяг для стерилізації/кастрації собак універсальний. Він може ефективно запобігти облизанню собаками ран на животі, пов'язок, плям і шкірних захворювань. Це допомагає вашому вихованцю швидше видужати й уникнути інших проблем.
- БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ: Крім того, повний комбінезон для захисту від ран для собак також може захистити живіт вашого вихованця від холоду взимку. Його також можна використовувати як звичайний повсякденний одяг і піжаму.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?