Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Сумка-переноска, транспортер для собак, кішок, кроликів purlov 20940

649 грн
Опис

##

Сумка-переноска Purlov для собак і кішок

- ## БЕЗПЕЧНО ДЛЯ ЖИВОТНИХ — сумка-переноска для собаки/кішки/кролика — це аксесуар, виготовлений із якісного матеріалу, безпечного для тварин. Крім того, зручна конструкція забезпечує повний комфорт під час перевезення/перевезення тварини .

- ## ВЕЛИКА ВЕНТИЛЯЦІЯ — сумка для транспортування має велику вентиляцію, зокрема зверху, що дає змогу тварині, що транспортується, вільно дихати.

- ## УСИЛЕННЫЙ - сумка виготовлена з міцного матеріалу, який має м'яку та стабілізувальну губку з боків, а також додатково посилений знизу . Жодного дискомфорту під час транспортування не відчуваючи.

- ## РУКОЯТКА РУКОЯТКА І КОЛІСИКИ ДЛЯ ПРИСЕДНАННЯ НАПЛЕЧНОГО РЕМНЯ — сумка для транспортування обладнана спеціальною міцною ручкою, що забезпечує легке та комфортне носіння в руці. Додатковою перевагою сумки є 4 колеса, які можна прикріпити до плечового ременя. Таке рішення забезпечить вам зручне використання сумки, а вашому вихованцеві комфорт!

- ## СПЕЦІФІКАЦІЯ - матеріал: безпечний для тварин, міцний і легко чиститься; велика кількість вентиляції; посилене дно; посилені борти; ручка для перенесення; погон; максимальне навантаження 8 кг; розміри: 30/25/50 см; вага: 0,855 кг; вага в упаковці: 1.118 кг.

- ## СПЕЦІФІКАЦІЯ

- ## матеріал: безпечний для тварин, міцний і легко чиститься

- ## багато вентиляції

- ## посилене дно

- ## посилені борти

- ## ручка для перенесення в руці

- ## погон

- ## максимальне навантаження 8 кг

- ## розміри: 30/25/50 см

- ## вага: 0,855 кг

- ## вага в упаковці: 1.118 кг

ВКЛЮЧЕНО:

- ## сумка

- ## погон

##

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?