Всі категорії
Додати товар

Сумка транспортер переноска для собак/кішок purlov чорна

644 грн
Опис

Сумка транспортер для собак/кішок Purlov чорна

Безпечно для тварин - перенесення є зручною сумкою для перенесення вихованця, собаки, кішки ... Аксесуар виготовлений з якісного матеріалу, безпечного для тварин. Крім того, зручна, посилена конструкція забезпечує повний комфорт при транспортуванні/перенесенні тварини. Призначена для тварин вагою 6 кг.

Вентиляція – сумка для транспортування має велику вентиляцію. Також має отвори вгорі, що дозволяє тварині, що транспортується, вільно дихати.

Міцний матеріал - сумка виготовлена із піни ЕВА, яка стійка до всіх видів ушкоджень, тому прослужить довго. Сумку легко містити у чистоті, оскільки матеріал, з якого вона виготовлена, стійкий до забруднення.

Ремінь для перенесення та складна конструкція - регульований плечовий ремінь, який можна повністю від'єднати від сумки, а також ергономічна ручка для зручного транспортування вихованця, що полегшує його використання. Додаткові зручні блискавки, розташовані спереду та з обох боків перенесення, спрощують посадку та вихід тварини. Сумка складається до невеликих розмірів, що спрощує її зберігання.

Специфікація:
чорний колір
матеріал: ПП,
поліестер, піна ЕВА.
довжина ремінця: 65 – 100 см.
розміри у складеному вигляді: 43х32х8 см.
розміри у розкладеному вигляді: 43х32х27 см.
вага: 700 гр.
вага в упаковці: 900 гр.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Вид:
Сумка-контейнер

Схожі товари