Всі категорії
Додати товар

Гадальні карти таро lieber florum tarot таро райдера-уейта квіткове розмір стандартний

520 грн
Опис

78 карт плюс буклет та карта з відповідністю квітів (англійською мовою)
Колода нова!
Розмір карт стандартний для Таро - 12х7 см

Таро LIBER FLORUM (Liber Florum = Книга квітів) є яскравим виконанням колоди Райдера-Уейта-Сміта з додаванням відповідних чарівних квітів і квітучих рослин. Поєднання кольорів зі знайомими зображеннями та символікою колоди Райдера-Уейта-Сміта може покращити враження від читання.
Квіти, що приписуються картам у цій колоді, взяті в основному з таблиць відповідностей з безцінного тексту Алістера Кроулі, Liber 777. Раніше цей текст передавався лише ініційованим членам цього ордену. Після того, як Кроулі залишив Золоту Зорю, він опублікував раніше «таємні» документи та зробив їх доступними для громадськості.

Старші Аркани засновані безпосередньо на оригінальних відповідностях Золотої Зорі, тоді як Молодші Аркани взяті з квітів, які співвідносяться з Сефіротом на Древі Життя. Кожній Сефірі відповідає число від 1 до 10. Ми зіставили квітку, присвоєну конкретній кількості Сефіри, з номером карти Молодших Арканів. Наприклад, 3 Меч - це квітка кипарису, який відповідає третій сефірі, Біне. Паж, Лицар, Королева та Король були призначені іншим магічним та символічним квітам.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари