Всі категорії
Додати товар

Муасаніт 6.5мм, 1 карат із сертифікатом gra (штучний діамант).

498 грн
Опис

0.5 карата (5 мм.) – 400 грн. (білий, чорний, оранжево-червоний, гранатовий, зелено-голубий, сірий, шампань, золотистий, оранжевий, жовтий, олива, колір веселки).
0.8 карата (6 мм.) – 550 грн. (білий).
1 карат (6.5 мм) – 600 грн. (білий, чорний, білий з блакитним відливом, темно-зелений, зелено-блакитний, жовто-зелений).

Муасаніт (штучний діамант):
- Сертифікат GRA до кожного каменю.
- Гравіювання серійного номера на рундисті каменю.
- Колір D
- Чистота VVS1.

Камені за багатьма характеристиками перевершують діаманти (не кожен ювелір відрізнить від діаманта без відповідного обладнання).

Муасаніт - це ювелірний камінь, який за своїми властивостями не поступається алмазу, а за деякими навіть перевершує його. Блиск, білі та кольорові спалахи - це те, що людям так подобається в дорогоцінному камінні. Показник заломлення муассаніту 2,65, тоді як у алмазу він становить 2,42, це означає, що сяяти муасаніт буде сильніше, ніж діамант. Муасаніт має дисперсію 0,104, що більш ніж у 2 рази вище 0,044 у алмазу, це означає сильнішу "іскристість" або "гру", тобто більше спалахів всіх кольорів веселки. В будь-який час дня або ночі муасаніт просто сяє у спалахах світла! З описаних причин муасаніт не можна називати імітатором або симулянтом діаманта - це новий ювелірний камінь, що демонструє найкращі на сьогоднішній день оптичні властивості.

В ювелірній промисловості муасаніт використовується як аналог діаманта, оскільки його характеристики по блиску та грі значно перевершують такі у діаманта, а оптичні, термічні та електропровідні властивості повністю ідентичні діаманту. Ювелірні термічні тестери розпізна.ть муасаніт як справжній діамант, що робить його діагностику досить складною, на відміну від решти імітацій діаманта: фіаніту, циркону та інших. Тільки спеціальні сучасні електронні тестери спеціального призначення здатні відрізнити муасаніт від діаманту.

Доставка і оплата:
1) Безпечна оплата.
2) Післяплата (потрібна передоплата на доставку 150 грн., а решта суми при отриманні на пошті).
3) Повна передоплата та доставка Укрпоштою або Новою Поштою.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize