Всі категорії
Додати товар

Стрічка атласна світло помаранчево жовта 1,2 см

5 грн
Опис

Багатофункціональна атласна стрічка - це надзвичайно стильний та вишуканий
матеріал, який створений для швейних проектів та творчих ідей. Тасьма має
безліч переваг, які роблять її незамінною у сфері рукоділля, декору та
дизайну.

Особливості та переваги:

- Міцність та витривалість: Виготовлена із високоякісних матеріалів та має потовщені краї, які запобігають розпуску, забезпечуючи тривале використання.
- Сяйво та блиск: Щільна структура волокон ниток створює гладку, блискучу поверхню, яка додає виробам розкіш та елегантність.
- Приємна на дотик: Стрічка має гладку текстуру, дуже легко драпірується, надаючи безмежну свободу для креативних ідей. Також приємна на дотик, не створює статичної електрики що є оптимально для декорування.
- Універсальність: Відмінно підходить для різних видів проектів, від оздоблення вишуканих вбрань до оформлення подарункових пакувань та інтер'єрів.
- Легкий догляд: Не потребує особливого догляду, вироби зі стрічкою можна прати при низькій температурі води.
- Широке застосування: Атласними стрічками обробляють весільні та вечірні сукні, дитяче вбрання, жіночу білизну та інший одяг. Також активно використовуються стрічки у флористиці прикрашаючи букети, в декоруванні інтер'єру, створюючи підхвати для штор, прикрашають ними картини, рамки для фото, горщики для квітів, іграшки, як основний матеріал для в'язання та багато іншого.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
valj1985
GIPPI
Супер-продавець
Київ
74% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?