Всі категорії
Додати товар

Набір для вишивання за нанесеною на канву схемою "такса". aida 11ct printed, 38*38 см

539 грн
Опис

Комплектація:

- Канва з нанесеним малюнком, кольорова друк ( по закінчення роботи фарба змивається водою).
- Набір бавовняних нитей муліне з запасом (на 30% більше, ніж потрібно).
- Паперова схема вишивки.
- Голки вишивальні -- 2 шт.

Інструкція для роботи:

1.Розгорніть полотно, визначте квадратик зі значком, з якого ви хочете почати
вишивання.

2. Знайдіть відповідний квадратик зі значком у таблиці. Його порядковий номер відповідатиме номеру ниток на органайзері, якими будуть зашиватися ці значки на канві. Уважно вивчіть схему та таблицю зі значками. У деяких наборах трапляється зашивка тільки 1/2 або навіть 3/4 і 1/4 хрестика.

3. Значки та символи на канві можуть відрізнятися від символів у таблиці на паперовій схемі. Паперова схема вишивки розрахована, загалом, для лічбового хреста на простому білому канві. Всі значки насамперед перевіряйте за таблицею на канві. Але кольори ниток повністю відповідають порядковим номерам обох таблиць.

4. Щоб отримати, після завершення роботи, бажаний результат, уважно дотримуйтесь інструкції. Кожен значок схеми має обов'язкову інструкцію в таблиці символів. Наприклад, повна зашивка хрестом, напівхрестом або бекстич.

Примітки

1. Пасма муліне складається із 6 ниток. Звертайте увагу, у таблиці вказано якою кількістю ниток потрібно вишивати цю роботу.

2. Для зручності вишивання кольори на нанесеному схемі відрізняються від реальних відтінків ниток. Звертайте увагу на номери ниток і на значки в таблиці, які їм відповідають.

3. Починати вишивку бажано з центру роботи. Укладайте всі хрестики в одному напрямку. Під час вишивання, не закріплюйте нитку вузликом, це може викликати нерівності на тканині, які надалі буде важко виправити. На початку роботи залиште 1 см нитки з вивороту та закріпіть її першими трьома вистьобами. Наприкінці фрагмента пропустіть нитку під трьома вистьобами на зворотному боці роботи.

4. Часто у вишиванні, для того, щоб робота мала виразніший та яскравіший вигляд і для того, щоб підкреслити всі деталі, використовується спеціальний шов -- бекстич (назад голку, зворотний стібок). Якщо за схемою потрібно виконати такий вистібок, то під час вишивання в три нитки бекстич робиться у дві нитки, а під час вишивання у дві нитки, бекстич виконується в одну нитку.

5. Друк на тканині виготовлений екологічно чистими водорозчинними барвниками. Будь ласка, Бережіть вишивку від потрапляння вологи до закінчення роботи.

Прання та догляд.

1. Обов'язково мийте руки перед початком роботи.

2. Готову роботу постирайте в холодній або теплій воді до 30 градусів Цельсія, з м'яким мийним засобом без вибілювачів. Міняйте воду кілька разів до повного зникнення барвника з канви. Не триті та не викручуйте тканину. Ретельно прополощіть вишивку, відіжміть за допомогою рушника.

3. Розкладіть роботу для висихання на м'яку, рівну поверхню. Досушіть праскою з виворітного боку, щоб не пошкодити роботу. Залиште на повітрі до повного висихання.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?