Всі категорії
Додати товар

Ірландський гачок для килимової вишивки 3 мм "ergo"

1550 грн
Опис

Ці гачки виготовляються в Ірландії та відомі вони під такими назвами як "Hartman Hook" або "The Irish Hook". Зараз на ринку це найкращі гачки. Вони бувають різної товщини та з різними ручками. Зараз у магазині доступні гачки з ручкою "Ergo" - форма, яка дозволяє зробити відступ великого пальця в потрібному місці, щоб отримати потрібне захоплення інструменту. Для ручок використовується ірландське тисове дерево, яке при обробці стає дуже гладким та приємним в руках. Ручку не покривають лаком чи олією, щоб не зіпсувати якість деревини та тактильні відчуття. Тис дуже красива деревина, переважно помаранчевого або лососево-рожевого кольору, випадковими смугами темно-коричневого кольору та різноманітними текстурами, що означає, що немає двох однакових ручок. Деревина з часом темніє до шоколадно-коричневого кольору.
Гачки виготовлені з латуні.
На фото зображені гачки 3 мм та 5 мм.
Для гачка 5 мм - підійде пряжа TikiWool, або будь-яка інша пряжа, яка підходить для голок Oxford 10 та Lavor 5,5. Для гачків 3 мм – підійде пряжа, яку ми використовуємо для голок 3-3,5 мм.
Кожен гачок виготовлений вручну. Латунні гачки ретельно закруглені та згладжені, щоб легко ковзати через тканину та легко простягати петлі.
Додаткові характеристики:
Колір: Золотистий
Форма: Овальна

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари