Всі категорії
Додати товар

Заготовки в розібраному виді + основа (без отворів) кольоровий бізіборд "збери сам"...

1200 грн
Опис

Кольоровий Бізіборд «Ніжний Для Дівчинки» з Комплектуючими у Розібраному Виді
на Основі Без Отворів - 50х35х0,8 см.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: заготовка поставляється в розібраному вигляді, в комплект
входять всі необхідні деталі і кріплення, які представлені на фото! Клей з
наждачкою входить у комплект як бонус, а викрутка, плоскогубці, шило тощо в
комплект не входять!

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: фанерна основа 50х35 см поставляється без отворів для
кріплення заготовок (тільки з бічними отворами по краях), самі заготовки можна
розташовувати на дошці в будь-якому варіанті, який сподобається Вам.

КОЛЬОРИ Й ВІДТІНКИ: додаткових елементів (намистинки, шнурки, гумочки,
блискавка, спінер, шпингалет, дзвіночки, замочки, бігунки тощо) кладуться
міксом і можуть не збігатися з фото-прикладом!

Матеріал основи: висококласна березова фанера 8 мм.

Матеріал додаткових заготовок: фанера, пластик, метал, гума, текстиль.

Розмір: 50х35х0,8 см.

Вага: ≈1300 грам.

КОМПЛЕКТАЦІЯ І ЗБІРКА:

1. Лабіринти 3 шт + Бігунки (всі бігунки кріпимо на лабіринти і обов'язково проклеюємо при складанні з двох сторін +бамбукову паличку, чекаємо до повного висихання, після цього прикручуємо лабіринти до основи, підставивши невеликі дерев'яні шайбочки під отвори лабіринта).
2. Сукня з Блискавкою (спершу шнуруємо 2 петельки з гумки, після цього підставляємо невеликі дерев'яні шайби під гудзики і прикручуємо до основи двома шурупами).
3. Годинники Сонечко (приклеюємо сонце до основи, стрілки вкручуємо саморізом не до кінця - залишаємо люфт для вільного прокручування).
4. Галактика з Бісером (для працездатності механізму кольорову нижню основу склеюємо з порожнім колом, центруючи отвори (чекаємо до повного висихання), після висипаємо бісер і зверху прикручуємо оргскло (на оргсклі з ДВОХ сторін наклеєна захисна плівка, яку потрібно зняти), саморізи закручуємо акуратно та не дуже давлячи, щоб не тріснуло оргскло).
5. Дверцята із Замочком (спочатку клеїмо бічні планки, не забуваємо залишати невелику щілинку між дверима та планками, щоб дверцята могли легко відчинятися, коли клей повністю висохне, прикручуємо двері на завіси, а також прикручуємо замочок для нард, рівно виставивши частини замку на дверцятах та планці у закритому вигляді).
6. Хмара з Намистинами (шнуруємо хмарку намистинами у великі отвори, після цього прикручуємо його до основи, підставивши маленькі круглі шайби під 2 дрібні отвори хмаринки).
7. Рахунки на Резинці (шнуруємо дерев'яну рамку намистинами за допомогою гумки (при втягуванні гумки в кожен отвір - підтягуємо її, щоб був натяг), після цього прикручуємо рамку до основи, підставивши під отвори дерев'яні шайбочки).
8. Вимикач Двоклавішний Зовнішній (повністю розбираємо вимикач: знімаємо обидві клавіші (подіваючи тонким предметом біля краю, фото на сайті №9), також знімаємо низ, прикручуємо до основи внутрішню частину вимикача, збираємо назад).
9. Розетка Зовнішня (розбираємо розетку: відкручуємо верхню кришку і знімаємо її, прикручуємо до основи внутрішню частину розетки, збираємо назад).
10. Вилка + Резиночка (розбираємо вилку: відкручуємо болт, беремо спіральну гумку і розрізаємо її, зав'язуємо 2 вузлика по самих краях, один вузлик вкладаємо всередину виделки (фото на сайті №10) і збираємо вилку назад; другий вузлик гумки накриваємо шайбою і вкручуємо саморіз біля розетки).
11. Замочок Затяжний 6 см (вкручуємо саморізами на основу).
12. Замочок Накладний 2 см (вкручуємо саморізами на основу).

Важливі поради при складанні:

1. Не користуватися шуруповертом для вкручування саморізів - він може пошкодити основу, тільки викрутка та з помірною силою.

2. Якщо якісь саморізи вийдуть позаду з основи - їх можна спилити наждачкою, наклеїти заглушку або трохи відкрутити саморіз.

3. У всіх крутилках (годинник, калейдоскоп, шестерні тощо) залишаємо люфт між саморізом і фанерою для вільного прокручування.

4. Всі бігунки обов'язково проклеюємо при складанні з двох боків + бамбукову паличку, також клеїмо: бічні планки дверцят, основу та рамку галакти

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари