Всі категорії
Додати товар

Кольоровий бізікуб 24х24 см "збери сам" сіро - блакитний розвиваючий бізі куб 20в1...

999 грн
Опис

Дерев'яна заготовка у розібраному вигляді "Багатофункціональний Бізикуб 24 см
"Збери Сам"".

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: бізікуб відправляється вже в склеєному вигляді (окрім верхньої
кришки - вона знімна для зручності складання решти деталей); в комплект
входять усі заготовки та необхідні кріплення, які представлені на фото, вони
поставляються у розібраному вигляді, необхідне складання та склеювання
деталей. Клей і наждачка входять у комплект як бонус; а викрутка, шило,
ножиці, плоскогубці та молоток тощо до комплекту не входять!

КОЛЬОРИ І ВІДТІНКИ: додаткових елементів (гумочки, шнурочки, намистини, бісер,
замочки, бігунки тощо) можуть відрізнятися і не збігатися з фото-прикладом!
Кольори та відтінки основи та заготовок можуть відрізнятися через особливості
кольоропередачі екрану.

П'ЯТЬ сторін куба укомплектовано базовими елементами, спрямованими на
максимально різнобічний розвиток дитини.

Елементи, що входять до комплекту:

1. Дверцята 2 шт -- прикручуємо петлі і невеликі овальні стопори з боків, з внутрішньої частини на перемичку дверей клеїмо круглий стопор.
2. Шнурівка Черевик -- вклеюємо бічні вставки черевика, чекаємо до повного висихання, шнуруємо.
3. Годинник зі стрілками -- приклеюємо основу годинника, по центру вкручуємо саморіз зі стрілками, залишаючи люфт для вільного прокручування.
4. Котик на Кулі -- всі бігунки обов'язково проклеюємо при складанні з двох сторін + бамбукові палички, чекаємо до повного висихання.
5. Лабіринти 3 шт -- всі бігунки обов'язково проклеюємо при складанні з двох сторін + бамбукову паличку, чекаємо до повного висихання.
6. Розетка Зовнішня -- розбираємо розетку: відкручуємо верхню кришку і знімаємо її, прикручуємо до основи внутрішню частину розетки, збираємо назад.
7. Вилка + Резинка -- розбираємо вилку: відкручуємо болт, відкриваємо вилку; беремо спіральну резиночку і розрізаємо її, зав'язуємо по 2 вузлики по краях, один вузлик вкладаємо всередину вилки і збираємо вилку назад; другий вузлик гумки накриваємо металевою шайбою і вкручуємо саморіз у намічене отвори на основі біля розетки.
8. Вимикач Двоклавішний Зовнішній -- повністю розбираємо вимикач: знімаємо обидві клавіші (подіваючи тонким предметом біля краю), також знімаємо низ, прикручуємо до основи внутрішню частину вимикача, збираємо назад.
9. Текстильна Блискавка + Кріплення -- рівно виставляємо блискавку, акуратно вкручуємо саморізи в дерев'яні кріплення по краях, притримуючи блискавку.
10. Фастекс на Стрічці + Кріплення -- розрізаємо ременну стрічку на 2 частини, одягаємо її на фастекс з двох сторін, акуратно вкручуємо саморізи в дерев'яні кріплення по краях, притримуючи стрічку.
11. Дерев'яний Масажер -- бокові вставки приклеюємо до основи до повного висихання, вставляємо бамбукову паличку з дерев'яним їжачком і заклеюємо дерев'яними заглушками із зовнішніх сторін.
12. Міккі Маус з Паєтками -- покладіть рамку міккі обличчям на тверду плоску поверхню, накрийте тканиною з паєтками, зверху розташуйте середину-коло, добре натисніть - поки середина не буде на одному рівні з рамкою; проклейте рамку й паєтки по всьому краю, дайте висохнути клею, відріжте зайву тканину і прикрутіть до основи шурупами.
13. Гачок + Дзвіночок -- розгинаємо головку гвинтового гачка за допомогою плоскогубців або ножицями, надягаємо дзвіночок, загинаємо назад, прикручуємо гачок до основи плоскогубцями.
14. Медузка з Буснами -- шнуруємо медузу намистинами, прикручуємо до основи.
15. Шпінгалет Металевий -- вкручуємо саморізами шпингалет у намічені отвори на основі.
16. Шестерні 3 шт -- бісерна шестерня розташовується на верхньому місці, складається з 3х частин: основа, фігурна частина і оргскло - на основу шестерні прикладаємо фігурну порожню частину, акуратно висипаємо бісер, накриваємо оргстеклом підчепивши гострим предметом біля краю), закручуємо саморізами по краях, в середину вкручуємо довгий саморіз; поряд прикручуємо 2 простих шестерні і не забуваємо залишати люфт для вільного прокручування.
17. Рахунки на Резинці -- шнуруємо

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Дерево
Матеріал:
Дерево
Матеріал:
Дерево
Матеріал:
Дерево
Матеріали:
Дерево
Матеріал:
Дерево
Матеріал:
Дерево
Матеріал:
Дерево

Схожі товари