Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Каучуковий килимок для йоги "bodhi фенікс phoenix tribalign" 185х66х4 (зелений)

4600 грн
Опис

Опис
Килимки для йоги Bodhi Phoenix Племінна лінія з гуми та поліуретану

Килимок для йоги Phoenix від Bodhi підходить для всіх стилів йоги. Його поверхня забезпечує ще надійніше зчеплення при контакті з вологою.

Поверхня з поліуретану гладка, приємна на дотик і м'яка. Нижня поверхня виготовлена із натурального каучуку. Він двосторонній, тому ви можете займатися на обох сторонах.

Килимок для йоги виготовлений без латексу, важких металів та барвників AZO.

Характеристики.

Поліуретанові килимки забезпечують дуже хороше зчеплення під час інтенсивної практики йоги, що ідеально підходять для тих, хто відчуває, що килимки з ПВХ не забезпечують достатнього контакту або кріплення до поверхні.

Властивості матеріалу.

Слід зазначити, що поліуретан схильний до знебарвлення при дії вологи, що може призвести до потемніння кольору деяких ділянок килимка. Волога може прилипати до поверхні виробу в процесі виробництва, викликаючи нерівномірне фарбування поверхні виробу. Це не впливає на функціональність килима.

Догляд.

Після занять йогою рекомендується протирати килимок злегка вологою тканиною. Перед розкочуванням килимок повинен повністю висохнути. Не використовуйте засоби для чищення на спиртовій основі для поліуретанового покриття.

Стан: Новий
Колір:
  • Бузковий
  • Фіолетовий
Продавець
tonymartynov1
tonymartynov1
Київ
Був