Всі категорії
Додати товар

Килимок для йоги та фітнесу yoga mat бежевий

361 грн
Опис

Килимок для йоги та фітнесу Yoga Mat Бежевий

Характеристики

- М'який та міцний: Килимок для йоги відрізняється дивовижною еластичністю та міцністю, завдяки чому він ефективно поглинає удари та імпульси, дозволяючи Вам “відчути землю” та зберігати рівновагу у будь-якій позі. Товщина килимка 6 мм забезпечить оптимальний рівень м'якості та захисту для ваших суглобів та колін. Навіть у місцях підвищеного тиску ліктями чи колінами ви не відчуватимете дискомфорт (особливо при виконанні планки). Між двома шарами з ПВХ укладена спеціальна армуюча сітка, що багаторазово підвищує міцність килимка і зберігає його м'якість. Досягайте свої спортивні цілі з комфортом та задоволенням!
- Універсальність використання: Килимок можна використовувати на холодній або сирій поверхні у приміщенні або на землі. Він має відмінні теплозахисні властивості і не пропускає вологу і холод.
- Водонепроникний: Для виготовлення коврика використовувався високоякісний, довговічний матеріал PVC. Його перевагою є водонепроникна структура, що не вбирає піт і воду, а також дуже простий у догляді - просто протріть його вологою губкою. Килимок висихає дуже швидко - це важлива особливість, якщо ви плануєте використовувати килимок досить часто, наприклад, кілька разів на день.
- Мала вага і кілька кольорів: Під час роботи над килимком було також враховано питання його ваги. Килимок важить лише близько 1140 грам, його можна легко взяти із собою. Крім того, на вибір є кілька кольорів.
- Чищення та догляд: Для очищення поверхні килимка від забруднень, протріть килимок вологим рушником або тканиною, змоченим у гарячій воді, після чого витріть килимок насухо. Не допускається використання засобів для чищення або вологого прання, залишки миючих речовин можуть призвести до зниження зчеплення килимка з поверхнею.

Комплектація

- Килимок для йоги
- Заводська упаковка

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари