Всі категорії
Додати товар

Набір фітнес-гумок тканинних hip resistance

185 грн
Опис

Набір тканинних фітнес гумок Luting HIP RESISTANCE BANDS, чудово підійдуть для тренування м'язів плечей, ніг, сідниць, рук та спини. Також гумки використовують для гімнастичних і атлетичних вправ.

Вправи з гумкою можна виконувати вдома, а також додатково комбінувати тренування у фітнес клубі.
Унікальність гумок в тому, що мають дуже великий опір від 8 до 32 кілограм, беріть із собою і займайтеся будь-де.

У набір входить 3 яскраві тканинні фітнес-стрічки різної сили опору

Light (зелена) 8 – 14 кг
Medium (рожева) 13 – 22 кг
Heavy (фіолетова) 20 – 32 кг

Фітнес-гумка є еластичною стрічкою з латексу у вигляді кільця. З нею достатньо робити стандартні звичні вправи, але за рахунок опору, який виникатиме при розтягуванні гуми, результат буде значно вищим.

Переваги:

- Відмінна якість. Виготовлений із виключно 100% натуральної бавовни + латексу, проходять ретельний контроль якості. На відміну від дешевих стрічок, не деформуються, не важливо, скільки ви використовуєте! Виготовлені на фабриці, що спеціалізується на виробництві виробів із гуми та латексу.
- Зручність. Компактний інвентар, який не займе багато місця навіть у невеликій квартирі чи кімнаті. Після тренування гумки можна скласти в шухляду шафи до наступного заняття. Їх можна брати із собою на природу, до спортивної зали.
- Не скочуються і не скручуються. Анти ковзні смуги на внутрішній стороні перешкоджають скочування.
- Ширина та міцність. За рахунок більшої ширини вони рідше скручуються під час вправ. Велика міцність за рахунок товщини латексу.
– Універсальність. Тренажер, який підійде будь-кому. Ви зможете контролювати навантаження. При цьому немає жодних обмежень на використання гумових петель, з ними можуть займатися навіть діти під наглядом дорослих.
- Групи м'язів. За допомогою фітнесу гумок відмінно проробляються руки, стегна і сідниці, і ніякого навантаження на коліна, що є дуже важливим моментом. Гумові стрічки допоможуть схуднути, підтягнути тіло, позбутися чи значно зменшити прояви целюліту на проблемних зонах.
– Безпека. На відміну від вільних ваг забезпечує оптимальне тренування ваших м'язів при мінімальному навантаженні на суглоби та сполучну тканину, а також виключає можливість отримання вивихів та розтягувань.
- Економія. Можна займатися вдома у будь-який зручний час. Виконуються стандартні вправи, знайомі багатьом з дитинства, але за рахунок використання гумок, навантаження на м'язи більше, а відповідно і відповідь вища.
- Комплектація. У комплект входить фітнес гумок різної пружності. Середня, важка, екстра важка. Дозволить регулювати навантаження відповідно до вашої фізичної підготовки та/або очікувань. Гумки виконані з високоякісної та міцної гуми.

Характеристики:

Довжина: 38 см
Ширина: 8 см
Вага, кг: 0,35
Колір: Мультиколор
Матеріал: бавовна, терілен, латексні нитки.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари