Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Гумки для фітнесу, набір 5 шт.

59 грн
Опис

Тип продукту: Інший тип продукту

Кілька примірників у наявності

Товар є. Самовивіз уал. Прорізна 3, метро Хрещат, інтернет-магазин "Діше.net в UA".

Дивіться інші товари, є багато цікавого та корисного за низькими цінами.
Додавайте вподобаний товар до обраного, щоб не загубити.

Набір із 5 шт. 59грн.

Зробіть ваші ноги стрункими, а сідниці та м'язи підтягнутими з гумками для фітнесу. Гумки виготовлені зі 100% натурального латексу високої якості, тому вони легко розтягуються втричі від своєї первісної довжини. Ви можете не хвилюватися про те, що вони можуть розлучитися: вони дуже міцні! Навіть після регулярних і тривалих тренувань гумки не втратять своєї форми та пружності.

Ці аксесуари для ніг дуже легкі та компактні, вони легко помістяться в жіночу сумочку. І тому вони ідеально підійдуть для подорожей і носіння із собою постійно. Еспандер-петля широко використовується для фітнес- тренувань, під час занять пілатесом та йогою.

За допомогою такого простого виробу можна урізноманітнити багато вправ, збільшивши навантаження, не викликаючи водночас звикання м'язів.

За допомогою такого простого виробу можна урізноманітнити багато вправ, збільшивши навантаження, не викликаючи водночас звикання м'язів.

Перевагою гумових петель є їхня мобільність, легкість у використанні. Результатність і простота у використанні роблять його незамінним засобом для розвитку фізичної сили та витривалості.

Вправи з еспандером широко використовуються не тільки спортсменами, він також популярний і серед людей, які активно займаються фізичною підготовкою. Еспандер-петля добре розвиває м'язову структуру, силу та гнучкість.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
maksi...
maksimkolmikov22995
Київ
100% виконаних замовлень
Була