Всі категорії
Додати товар

Гадальні карти таро - золоті мрії ленорман, gilded reverie lenormand (софія)

200 грн
Опис

Ця чудова колода карт створена для ворожої практики за системою Ленорман. Прогностична система Ленорман ґрунтується на інтуїтивному сприйнятті карт. Коли ви працюєте з цією колодою, ви працюєте не тільки з символами на карті, але й зі своїм «шостим почуттям», розвиваючи свою здатність до ясновидіння та точних прогнозів подій за системою Оракула Ленорман.
Образність і витонченість колоди «Золоті мрії Ленорман» відкриває нові акценти в цій незвичайній системі ворожіння. Над ілюстраціями до цієї колоди працював пристрасні італійський художник Ciro Marchetti (Чіро Маркетті), який зумів надати картам нову глибину сенсу та красу символів.

Мадемуазель Марія Ленорман — відома віщунка і ворожка, чиї передбачення майбутнього досі залишаються загадкою. Кульгава француженка ворожила на всьому — предметах, квітах і навіть ароматах. Крім підручних предметів, Ленорман використовувала прості гральні карти, для кожної з яких мала своє тлумачення. На жаль, систему ворожіння великої віщунки зберегти не вдалося і її методи залишаються загадкою, але її попередники провели найкращу роботу для відновлення великої колоди Ленорман!

Колода без золотого зрізу
Стан - Новий
Виробник - Софія
Країна виробник - Україна
Мова видання - Англійська
Формат - 70 х 105 мм
Матеріал - виготовлені на цупкому папері 350г/м2
Тип поверхні паперу - зображення вкрите лаком
Комплектація - 47 карт + інструкція англійською мовою
Розміри упаковки - 110мм х 72мм х 30мм
Вага упаковки - 200 гр

Стан: Новий
Колір:
  • Гірчичний
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії: