Всі категорії
Додати товар

Мала енциклопедія трейдера. ерикл. найман

379 грн
Опис

Мала енциклопедія трейдера. Ерік Л. Найман
Через «Альпина Паблішер», температура, 2002, 378 ст. з таблицями та графіками, формат великий 70х100/16, мова російська, палітурка ламінована, тверда. Стан книги чудовий.
Ця книга стала настільним посібником для багатьох трейдерів. Секрет її популярності простий: тут зібрано все, що необхідно для успішної торгівлі на фінансових ринках. В оновленому виданні книги автор не тільки дає рекомендації щодо використання фінансових інструментів, а й аналізує сучасний стан ринку капіталу. За допомогою цієї книги читач зможе розібратися, чому змінюються валютні котування та вартість акцій і що потрібно для успішного інвестування, яка роль фундаментального аналізу та для чого потрібен технічний аналіз. Автор розповідає про психології учасників ринку, про трейдинг і керування ризиками, а також про те, які переваги дають ці знання в реальній торгівлі.
Енциклопедія призначена для приватних інвесторів і фахівців, які працюють на фінансових ринках, працівників інвестиційних компаній і банків, а також для тих, хто прагне знайти шляхи примноження своїх засобів. Книга може використовуватися як навчальний посібник студентами економічних спеціальностей.

Стан: Хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:

Схожі товари