Всі категорії
Додати товар

Ден кеннеді / нова книга / жорсткий бренд-білдинг / маркетинг / брендинг

390 грн
Опис

Книга абсолютно нова, в плівці, тверда палітурка, не відкривала.
Купувала перед війною. Змінила сферу діяльності, тому продаю.

Про що книга
Називаючи себе «фундаменталістом прямого маркетингу» і радикально заперечуючи ідею про те, що великий бренд неможливий без вливання в нього фантастичних маркетингових бюджетів, Ден Кеннеді присвячує свого читача у перевірені на практиці методики отримання успішного бренду безкоштовно.

Основуючи філософію бренд-білдингу на залученні клієнтів за допомогою реклами прямого відгуку, автор доводить справедливість своїх міркувань на прикладі досвіду таких компаній як Iron Tribe, Orvis, Kodak, Intel, Subway та багатьох інших.

Крім того, книга розповідає про особливості первинного та вторинного маркетингу, принципи побудови бізнесу за допомогою технології StorySelling, а також правила створення персонального бренду.

Чому книга гідна прочитання
Дена Кеннеді називають «професором жорстокої реальності» — він не залишає каменю на камені від помилок щодо магічної сили дорогої розкрутки бренду, пропонуючи натомість стратегію, яка «приводить до ваших дверей споживача з кредиткою в руці».
Навіть якщо ця книга не зможе докорінно змінити чиїсь погляди на управління бізнесом, вона напевно впорається із завданням розширення уявлень читача про те, яка головна мета реклами та маркетингу.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize
Категорії: