Всі категорії
Додати товар

Нові книги набокова кудряшов козлов могилко обложко карнегі

100 грн
Опис

Нові Різні книги дитячі розвиток популярна медицина психологія підприємництво

1. Ніка набокова. Мозкоїди.
Що в головах у тих, хто забиває нам памороки.
Тверда палітурка. 288 с.
100 грн

Усі ми так чи інакше стикаємося з людьми, які викликають подив, злість, біль, розчарування. І чомусь надміру до них прихиляємося. Ніби й коїть людина щось дивне, а однаково до неї тягне*** Ця книжка для тих, хто часто потрапляє у складні, болісні, тяжкі, нудні стосунки й не може знайти відповідь на запитання: «Чим зарадити?». У ній ти впізнаєш своїх близьких, коханих, друзів і нарешті збагнеш, як рухатися далі. Аналіз реальних історій і покрокові рекомендації, як чинити в тій чи тій ситуації.

2. Ніка Набокова. Годі бути вівцею.
Позбавлення від стражданячок. Покрокова інструкція.
Тверда палітурка. 240 с.
100 грн

3. Кудряшов, Козлов. Адміністратор ********** Керівництво із заробітку.
Тверда палітурка. 320 с.
100 грн

Ти тримаєш в руках книгу, в основі якої лежить програма найдорожчого в історії тренінгу з дистанційної роботи – «Професія адміністратор *********». Дорожчої програми немає на всьому російськомовному просторі, але така ціна виправдана результатами, які розривають всі кордони можливого. По-перше, це рекордна ефективність програми, бо 96 відсотків учасників починають заробляти, не закінчивши навчання. По-друге, це загальнодоступна професія, адже її здобули люди з 637 міст, більше 55 країн, у віці 17-56 років. По-третє, від прибутків учасників перехоплює подих! Адже із кожного тренінгу у нас виходить декілька мільйонерів. Це не чарівна пігулка, хоча має саме такий вигляд. Доведеться як мінімум купити цю книгу та прочитати її. Чи як максимум пройти цей шлях та приєднатися до нашої спільноти вільних та задоволених адміністраторів.

4. Марина Могилко. Як стати блогером з мільйонною аудиторією.
Тверда палітурка. 256 с.
100 грн

Добре володіння англійською — не лише ваша кнокурентна перевага в боротьбі за успіх, це потужний інструмент, який відкриє вам цілий світ можливостей. Завдяки англійській мові будь-яке ваше починання одразу сягне планетарних масштабів! Варто лишень правильно розпорядитися цією можливістю. Кожен із вас має якесь бажання, але справдити його простіше, якщо ви любите іноземну мову і прагнете змінюватися - це є в цій книзі

5. Книга с вопросами и заданиями. Как купить красивые штаны.
Серія сказки умного малыша
Тверда палітурка. 32 с.
50 грн

Весёлая сказка для развития ребёнка, его воображения, внимательности, способности рассуждать и анализировать. Специально разработанные вопросы в конце книги предлагают вернуться к тексту, чтобы найти ответы на вопросы, внимательней рассмотреть картинки, пофантазировать и порисовать по мотивам сказки.

6.

7. Мозг против похудения. Сергей обложко.
Тверда палітурка. 336 с.
180 грн

Спеціаліст зі зниження ваги Сергій Обкладко у своїй книзі Мозок проти схудненняРозкаже про підступні перешкоди, які таяться на шляху до стрункості. Вони обманюють наш мозок і стають причиною "зривів" і набору зайвих кілограмів незважаючи на дієтичні хитрощі. Це вони заважають повірити в успіх.

Але в боротьбі з психологічними ворогами схуднення ви побачите, як щоки йдуть, очі стають виразнішими. Одяг бовтається, штани доводиться тримати на ходу. Книга "Мозок проти схуднення" навчить, як хакнути мозок та повірити у власну нещадну красу!

8. Дейл Карнеги. Искусство завоёвывать друзей и оказывать влияние на людей, эффективно общаться и расти как личность.
Тверда палітурка. 224 с.
110 грн

Автор цієї книги – легендарний Дейл Карнегі, роботи якого стали обов'язковим читанням для тих, хто хоче навчитись спілкуватися. І це величезна подія у психологічній науці — перед вами авторський тренінг ефективного спілкування, впевненості та впливу, який пройшли сотні тисяч людей у всьому світі. Для найширшого кола читачів: для тих, хто бажає розкрити у собі талант чудового співрозмовника, розумного батька, цінного співробітника. Особливий інтерес книга представляє для психологів-початківців і вже практикуючих, тренерів, консультантів. Лабораторія проведення тренінгу "за Карнегі" відчинила двері руками самого Де

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:

Схожі товари