Всі категорії
Додати товар

Книга основы маркетинга. классическое издание - филипп котлер

260 грн -4% 250 грн
Опис

У книжці "Основи маркетингу. Класичне видання" подано загальну характеристику маркетингу як напряму господарської діяльності. У загальнодоступній формі викладено весь його комплекс і складові елементи, а також показано, як застосувати маркетинг у тій чи іншій конкретній ринковій ситуації. Для більш легкого засвоєння поданого матеріалу у кожному розділі автор уживає низку спеціальних прийомів, що містять постановку цілей, і використовує початкові заставки. У книзі наведено численні схеми, таблиці, врізки, що містять додаткові приклади. До цього видання включено главу про інтерактивний маркетинг і приклади практичного застосування окремих теоретичних положень.
Робота розрахована на спеціалістів-практиків, господарників, плановиків, економістів, студентів економічних спеціальностей, але також буде цікава широкому колу читачів.
Маркетинг не варто уявляти як шлях вигідної реалізації ваших виробів. Це скоріше мистецтво, що допомагає покупцям краще визначити свої потреби і таким чином впливати на виробництво. Я пропоную такий девіз для маркетологів усього світу: "Якість, сервіс і цінність".
— Філіп Котлер

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
iris7s_ka
iris7s_ka
Супер-продавець
Львів
74% виконаних замовлень
Була

Схожі товари