Всі категорії
Додати товар

Книга на англійській мові rob moore money

250 грн -52% 120 грн
Опис

Ви хочете незабаром досягти такої стадії, коли ви справді фінансово незалежні, зможете використовувати свої гроші так, як вам заманеться, і бути повністю впевненими у своїй здатності піклуватися про себе та свою родину?

Це загальне бажання, але багато хто з нас вважає багатство та фінансову незалежність ціллю, якої ми, швидше за все, ніколи не досягнемо - просто є занадто багато рахунків, які потрібно платити, і існує широко поширена думка, що гра на гроші сфальсифікована. Навіть люди, які виграли в лотерею або успадкували гроші, часто втрачають їх. Докази свідчать про те, що ви не можете виграти гру, яку не розумієте, навіть якщо ви починаєте вигравати, тому що ви ніколи не розуміли гру з самого початку.

Отже, як можна виграти за допомогою грошей? Як створити незалежне багатство й утримати його? У цій надихаючій книзі мультимільйонера Роба Мура, який зробив себе самостійно, пояснюється правила гри, ділиться простими хитрощами, як краще розпоряджатися грошима, детально розповідається, як скласти план на амбітне майбутнє, і показується найкращий спосіб стати мільйонером. думати і поводитися як один!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Категорії: