Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Казки барда бідля/квіддіч/ фантастичні звірі — г.поттер

430 грн
Опис

Вік: Від 8 років
Тип книг: Художні

Кілька примірників у наявності

"Казки Барда Бідля"
Спеціальне видання від знаменитого чарівника професора Альбуса Персиваль Вулфрика Браяна Дамблдора. Збірник казок для дітей Гоґвордсу та чарівників. Адже у магічного світу свої казки, в яких теж є злі та гарні персонажі. І кожна казка з цієї збірки ґрунтується на своєрідній моральності. Не будь-яка казка з цієї збірки закінчується добре, але що поділиш? Адже в реальному житті теж не всі солодощі.

"Квідич з давніх часів"
Книга, написана Джоан Роулінг під вигаданим ім'ям Кеннілуорті Вісп. У цій книзі розповідається історія виникнення та розвитку гри квідич, описані її найцікавіші моменти. Також дається інформація про найвідоміші команди, гравців і фірмах-виробників метел.

"Фантастичні звірі та місця їхньому проживання"
Дивовижна історія про пригоди, про справжню дружбу. І все це з фантастичними героями, які існують у своєму магічному світі, у якому є свої правила та ігри. І звичайно ж чари та магія. Адже саме ця книга має всі справжні маги Гоґвордсу. Події відбуваються за п'ятдесят років до початку історії про Гаррі Потера.
Це довідник з чарівних тварин, доповнення до серії книг про Гаррі Потера від Дж. Роулінг.
Тут кожен відкриє щось нове для себе.

Рекомендується до прочитання всім, хто хоче долучитися до світу чарівників і магії, а також шанувальників серій книг про Гаррі Потера.

Вартість комплекту з 3 книг — 430 грн.
Відсилання Новою поштою завдяки відправнику
Можливе оплата на карту або під час отримання книг на Новій помпи.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Категорії:
Стать:
Для дівчаток
Продавець
vitaliy278666
vitaliy278666
Була

Схожі товари