Всі категорії
Додати товар

Зента ергле таємнича знахідка повість пригоди

100 грн
Опис

повість для молодшого і середнього шкільного віку Київ веселка 1984 рік повість латинської радянської письменниці членах товариства юні друзі міліції .
У цій повісті ви зустрінетесь зі своїми давніми знайомими Уною , Магдаленою, Атісом та Івором, героями книги Уна і три мушкетери.
З того часу наші юні друзі підросли і порозумнішали, Уна вже закінчила шостий клас на одній п'ятірки та останнім часом звертає особливу увагу на свою зовнішність і дуже переживає, що у неї руде волосся та веснянкувате обличчя, її не рідна сестра Магдалена не може цього зрозуміти, бо для неї, Уна найкрасивіша, найдобріша і найрозумніша дівчина на світі. Так само, думаю, думає і Атіс Айрес, тільки нікому цього не каже, він нізащо б не признався, що Уна йому дуже-дуже подобається. Ігор ,колишній Портос, не звертає уваги на дівчат, мабуть тому ,що у нього чотири сестри і жодного брата. Епоха мушкетерів і дерев'яних шабель минула, тепер наші герої беруть активну участь у роботі загону юних друзів міліції ЮДМ, коли юні друзі міліції у формах патрулюють по району то навіть незапекліші хулігани притихають, з ними жарти погані. Наймолодша з усіх Магдалена одним ривком може покласти на лопатки хлопця вищого за неї.
Охорона природи, чергування по школі і в дитячому кінотеатрі Білосніжка, патрулювання це їхні обов'язки, але іноді трапляється серйозніша робота. Ви можливо чули про таємничу знахідку в районі порту, якщо ні, то я розповім вам про цю захоплюючу подію.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
annaandrusik
annaandrusik
Супер-продавець
Вараш
94% виконаних замовлень
Була

Схожі товари