Всі категорії
Додати товар

Уте краузе принцессы и разбойники компасгид раритет чуть примята обложка

450 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Вік: Від 3-5 років
Тип книг: Художні

Уте Краузе Принцеси та розбійники компасгід раритет
Рідка книга, раритетне видання на непросту тему.
Тираж давно розпроданий, злегка прим'ята обкладинка.
Автор: Краузе Уте
Художник: Краузе Уте
Перекладач: Зборовська Татьяна
Видавництво: КомпасГід, 2015 р.

Сторінк: 28 (Офсет)
Розміри: 245x275x3 мм

Анотація до книги "Принцеси та розбійники":
У великій родині маленького розбійника сталося щось незвичайне: спочатку мама з татомлотувалися,лотувалися, а потім тато взяв і пішов. Спершу маленький розбійник, його брати та сестри заглушили, але раптом зрозуміли: можна взяти валізки та вирушити до тата в гості! Так вони і зробили, ось тільки в тата вдома їх чекав сюрприз — Королева з маленькими принцесами та принцами. Маленький розбійник усе чекав, коли ж вони відійдуть і можна буде побути з татом наодинці. Але виявилося, що принци та принцеси тепер тут живуть, адже Королева — нова папіна дружина. І що ж робити? Ці принци та принцеси такі неприємні! Маленькому розбійнику вони жахливо набридли. Може, є спосіб їх позбутися? І тоді все знову буде як раніше? Тільки якби все було так просто...
"Принцеси та розбійники" — весела казка на зовсім не казкову тему. Те, про що пише Уте Краузе, трапляється в реальному житті: батьки розлучаються, а в їхніх дітей з'являються нові брати та сестри, з якими не завжди легко знайти спільну мову. Але Уте Краузе впевнена: принци та принцеси з розбійниками можуть не тільки жити у світі та гармонії, але й по-справжньому один одного полюбити. У цій книзі вона Мудро та гостро розповідає дітям про те, як весело та цікаво бути великою, ніби зітканою з лоскотків сім'єю. Книги німецької письменниці та художниці Уте Краузе відзначені престижними преміями, передані багатьма мовами й екранізованими.
Для дошкільного віку.

Дуже симпатична казка на дуже сумну тему: розведення батьків, у сім'ях яких є маленькі діти.

«У нас дуже велика сім'я: тато (Главний Райбойник), я і батьки та сестри — теж розбійники: Ервін, Бруні, Родеріх, Емма, Амалія й Евайн. І ще дехто.
Сьогодні тато-розбійник вирушив на роботу. Поки його немає, ми можемо трохи розбоювати вдома. Ну а потім візьміть валізки та вирушаємо до мами, тому що сьогодні - її черга.
Тобі незрозуміло, навіщо нам валізки?
Все дуже просто".

Маленький розбійник розповідає про те, що спочатку в них була звичайна сім'я, потім тато з мамою почалилотуватися і тато, нарешті, пішов. Без нього стало сумно, і маленькі розбійники вирішили сходити до тата в гості. Тут і придалися валізки! Але, увійшовши до тата додому, вони виявили там Королеву та цілу купу принців і принцес, які... тепер там живуть. І почали маленькі розбійники бігати від тата до мами зі своїми валізками, і життя було, загалом, цілком зносною, але по-перше, принци та принци все ж набридли своєю постійною наявністю, а по-друге, просто захотілося, щоб усі раптом стали , як і раніше. Діти знайшли дотепний і надійний, як їм здавалося, спосіб випроводити Королеву з дітьми з папіного будинку, та тільки радості це нікому неony, навіть їм самим. Потрібно було повертати їх назад.

«Ну а наша мама — знаєте, що зробила? Вона незабаром знову вийшла заміж за Дракона. Ну що тут скажеш? Тепер наша сім'я стала ще більшою...
Зрештою нам набридло бігати туди-сюда з валізками й ми просто побудували нові будинки — недалеко один від одного.
І тепер час від часу ми влаштовуємо велике свято на галявині між будинками — і дорослим, і бути, можна без умітитися з нами!»

Ось така казка. Звісно, основні її слухачі та читачі — маленькі діти, які пережили розведення батьків і стали. хм.. в одну годину. «щасливими володарями» склепінних братів і сестер. Як варіант — розповісти на її прикладі своїй дитині, що в житті бувають різні сім'ї та ситуації, поготів діти все прекрасно розуміють і бачать.

Книга великого формату, великий чіткий друк, тексти не дуже багато, приємний офсет світло-бежевого кольору, художник і автор казки — Уте Краузе. У попередній історії означає «Моєму сімейству, зшитому з клаптиків».

"Принцеси та розбійники" зачепили мене відразу, ще тільки побачивши ано…

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
Категорії:
Стать:
Для дівчаток

Схожі товари