Всі категорії
Додати товар

Тедді. день пригод. дитяча книга

189 грн
Опис

Просто наша улюблена книга для читання перед сном♥️♥️♥️

Автор : Марія Джиралдо
Видавництво : Vivat
Рік видання : 2020
Перекладна : Так
Мова : Українська
Обкладинка : Тверда
Кількість сторінок : 80

Анотація "Тедді. День пригод", Марія Джиралдо
Тедді — дуже добрий маленький ведмедик.
Він обожнює гуляти й гратися, а ще з ним повсякчас трапляється чимало пригод. Разом із Тедді малюки дізнаються, як поводитися під час прогулянки і що слід робити, коли захворів або загубив улюблену іграшку. Ведмедик Тедді навчить дітей бути чемними, слухатися батьків і радіти кожному дню, який обіцяє силу-силенну пригод і відкриттів.

Про книжку "Тедді. День пригод"
«Тедді. День пригод» - це весела та пізнавальна книжка, яка подарує маленьким читачам багато радісних та пізнавальних моментів читання.

Тедді - це маленький ведмедик, який завжди готовий до нових відкриттів. Він обожнює гуляти, гратися та щодня знаходить щось нове й цікаве. Разом із Тедді ваші малюки навчаться, як правильно поводитися на прогулянці, дізнаються, що робити, якщо раптом простудився, а також як поводитися, коли засмучений через втрату улюбленої іграшки. Кожна сторінка книги Марії Джиралдо наповнена короткими уроками, які допомагають дітям бути чемними, слухняними та цінувати кожну мить свого дитинства. Пригоди Тедді сповнені доброти й тепла, вони розкажуть малюкам, що кожен день - це можливість для нових відкриттів та приємних несподіванок.

«Тедді. День пригод» - це не просто книжка, а справжній посібник для малюків, який допомагає їм освоювати важливі життєві навички через цікаві та захоплюючі історії.

Ця книжечка вийшла в межах літературної серії «Для найменших», у якій також видавалися «Бабусині казки на добраніч» та «Велика книга про тварин», особливістю серії є яскраві ілюстрації та легкий текст, який здатен закохати в читання.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Категорії:
Зроблено в Україні?:
Виробництво
Продавець
natal...
Taliafashions
Супер-продавець
Білгород-Дністровський
86% виконаних замовлень
Була

Схожі товари