Всі категорії

Енциклопедія спецій. від анісу до шафрану. о'коннел дж. а.

435 грн
Опис

Історія спецій - це історія людства, точніше - людських відносин. Кулінарні
звички не можна змінити у терміновому порядку; неможливо та зберегти їх за
чиїм би те не було бажанням. Ці зміни відбуваються випадково — зокрема,
внаслідок асиміляції. Упродовж усієї історії людства спеції були привабливими
та бажаними, відіграють важливу роль у приготуванні та вживанні харчових
продуктів. Через це, відстежуючи використання спецій у межах різних культур на
різних континентах у різні історичні моменти, ми можемо досить точно оцінити
характер і ступінь такої асиміляції. Іноді використання одних і тих самих
спецій об'єднує в одну загальну харчову культуру людей, які в іншому мають
мало спільного. У нашій книзі багато історій. І всі вони, пов'язані однією
темою — спеції — перетворюють нашу загальну історію на один ароматний пряний,
іноді гострий, іноді чарівний смак. У книзі ви знайдете й застосування різних
спецій, і рецепти з ними.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Категорії:

Схожі товари