Всі категорії
Додати товар

Книги бензакейн ерін весь рік у квітах та квітковий сад для флористів

180 грн
Опис

Прекрасні книги для флористів, садівників та любителів квітів! Книги 280 та 300 сторінок, чудово ілюстровані яскравими та естетичними фотографіями.
Формат книг PDF для читання з телефону, ноутбука, електронної книжки.
Ціна однієї книги 100 грн., двох 180 грн. Для уточнення додаткових питань – пишіть!
Мова видань російська.

1. Весь рік у квітах. Як вирощувати та складати чудові букети у будь-який сезон.
Книга від автора бестселера "Квітковий сад. Рік в оточенні прекрасних рослин" наповнена незамінними порадами та сотнями яскравих фотографій, які запрошують до життя, наповненого квітами, та стане чудовим подарунком для всіх, хто любить квіти та книги з домашнього декору. Це чудовий і вичерпний посібник з усього, що вам потрібно знати, щоб створювати свій власний неймовірний квітковий декор протягом усього року, незалежно від того, чи збираєте ви квіти на своїй ділянці або купуєте їх у квітковому магазині.Дізнайтеся, як підібрати, стилізувати та подавати сезонні квіткові композиції на будь-який випадок. Ви знайдете в книзі інформацію щодо інструментів, догляду за квітами та методами дизайну, і, звичайно, всі авторські секрети створення букетів зі свіжих квітів.

2. Квітковий садок. Рік в оточенні прекрасних рослин.
Видатний квітникар і власниця відомої на весь світ квіткової ферми «Флорет» Ерін Бензакейн ділиться досвідом створення квіткової плантації своїми руками та використання різних рослин для складання розкішних, повітряних аранжувань: ефектних букетів, гірлянд і вінків, в яких будь-яка квітка розкриває всю свою пишність.

У книзі ви знайдете все, що потрібно, щоб створити свій квітник: поради щодо посадки, догляду та зрізання понад 175 сортів рослин, а також підказки, як зберегти їх свіжими та прекрасними – від грядки до букета. Приголомшливі аранжування прикрасять ваш будинок, наповнивши його красою квітів.

Ця книга – одночасно корисний посібник з цілорічного вирощування, збирання та аранжування квітів і надзвичайно надихаюче видання з приголомшливими фотографіями. У ній ви знайдете:

Фішки книги:
Книга навчить цілий рік вирощувати різні садові квіти.
Контент забезпечений не тільки інструментами та правилами посіву та догляду, але й цікавими проектами, які можна створювати із квітів своїми руками.
Буде цікаво не лише новачкам – з такою красою вони зарядяться натхненням, а й досвідченим садівникам – автор розкриває свої секрети вибору, планування, догляду за рослинами, щоб квіти на садовій ділянці пахли не лише навесні.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
iravvv
iravvv
Київ
67% виконаних замовлень
Була

Схожі товари