Всі категорії
Додати товар

Книга елементарний трактат популярної науки: розуміння теорії та символів. папюс

190 грн
Опис

Книга Елементарний трактат популярної науки: розуміння теорії та символів. Папюс

Папюс — знаменитий і найвидаваніший окулярний автор кінця XIX — початку XX століть, масон, лікар з утворення. Написав понад 400 статей і 25 видань з магії, кабелю й Таро, його роботи лягли в основу більшості сучасних книг з езотерики.
"Елементарний трактат містичної науки" - один із найвідоміших і фундаментальних трудов французького містика, у якому він зібрав основні відомості з теорії та про символи чаклуна. На сторінках цього чудово оформленого видання - підсумк багаторічного вивчення засекречених подробиць про кабалу, астрологію й алхімію. Унікальне авторське подавання матеріалу, вивірена послідовність викладу, скрупульозно перевірені факти і велика кількість пояснених примітань — ви поринете в таємничий і захопливий світ знань про магічний пристрій Всесвіту.
Разом з автором досліджуєте безліч міфів, середньовічних легенд і езотеричних систем, навчитеся виявляти символи та сенси, приховані в традиціях і теоріях минулого. Познайомтеся з поглядами Папюса на історію розвитку людства та прочитаєте про дивовижні культурні, наукові та інтелектуальні досягнення білі, червоні та жовті раси в період їхнього розквіту. Вони залишили значущий слід в історії нашої планети, а їхня спадщина досі впливає на сучасних людей і допомагає удосконалюватися, зокрема й у магічному мистецтві.
Ця книга - класика популярної літератури. Вона зацікавить усіх, хто практикує магію, а також захоплюється місткістю й езотерічними та лататтями.

Автор: Папюс (Жерар Анкосс)
Загальна кількість сторінок: 250
Переплетення: м'який
Мова: Російська
Розмір: 14,5 х 20 см
Виробник: Україна

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Синій
Розмір:
  • Onesize