Всі категорії
Додати товар

Книга "повна енциклопедія народної медицини" 2 томи

777 грн
Опис

У 'Повній енциклопедії народної медицини" зібрані численні поради та рецепти народної медицини та знахарської практики з лікування поширених захворювань. Запропоновані найцікавіші відомості з оздоровчих систем різних національних шкіл і наукових теорії, присвячені збереженню здоров'я й лікуванню хвороб, зокрема й нетрадиційними в Росії методами. Рецепти та рекомендації розраховані на можливість їх застосування в домашніх умовах із використанням простих і легкодоступних лікувальних засобів і прийомів.
В 1 томі (розмір 1) розглянуті народні способи лікування загальних хвороб. Для зручності користування вони представлені в алфавітному порядку від `А' до `Я'. Розділ 2 `Як виростити дитину здоровим` присвячений проблемам збереження здоров'я й моральному вихованню дітей.
У розділі 3 (Том 2) розглянути питання зміцнення і збереження здоров'я жінки, у розділі 4 — народні способи та засоби лікування чоловічих хвороб. Особливу увагу приділено імпотенції.Розділ 5 присвячений народним методам лікування захворювань шкіри. Оригінальні рекомендації народної косметики без штучних хімічних речовин запропоновані в розділі 6.Необхідні кожній людині знання з народної та медичної практики з надання першої допомоги у разі нещасних випадків представлені в розділі 7.
Бентежні питання збереження молодості розглянуті в розділі 8. Приводиться велика кількість лікарських засобів, а також рецепти за їх виготовленням та використанням у домашніх умовах.
Видання адресоване широкому колу читачів і лікарів, які цікавляться народною медициною, фітотерапією та нетрадиційними способами лікування.
Видавництво ОЛМАПРЕС утворенню 2004 р.Один том 752 сторінки, Волошковий формат. Тверда обкладинка.Розміри: довжина- 26,5 см, ширина — 17 см, висота — 3,5 см, верхня — 3,5 см, верх 2 книжок (комплекта) — 1838 г.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize