Всі категорії
Додати товар

Світ навколо нас. як? навіщо? чому? цікаві факти про світ і людину.

120 грн
Опис

Книжки в чудовому стані, на жаль дитина так і не прочитала(
** "Світ навколо нас. Як? Навіщо? Чому? Цікаві факти про світ і людину. Фотоенциклопедія" Ціна 140 грн
Як будувалися єгипетські піраміди? Навіщо людині апендикс? Чому в Антарктиці холодніше, ніж в Арктиці? На всі ці та інші запитання відповість наша книжка. На її сторінках зібрано цікаву інформацію, знайомство з якою подарує юним ерудитам багато дивовижних відкриттів. Яскраві ілюстрації зроблять подорож у світ нових знань ще захопливішою. Книжку адресовано допитливим підліткам та їхнім дбайливим батькам
** Серія «Всезнайко» пропонує «Енциклопедію чомусика» — пізнавальну книгу для сучасних допитливих дітей.
У найдоступнішій формі — запитань і відповідей — дається уявлення про навколишній світ. «
* Енциклопедія тварин. Ціна 120
Ця книга присвячена живому світу нашої планети — прекрасному й незбагненному. Допитливий читач познайомиться з великими та малими тваринами, які живуть у різних куточках земної кулі. Безліч птахів, ссавців, плазунів, а також риб, амфібій та комах чекають на юних шанувальників природи на сторінках чудово ілюстрованої енциклопедії.
Для дітей молодшого та середнього шкільного віку.
** Енциклопедія чомусика ціна 130
У найдоступнішій формі — запитань і відповідей — дається уявлення про навколишній світ. «Космос», «Земля», «Природні явища», «Історія» — розділи цієї енциклопедії.
Прочитавши книгу, юний читач дізнається все про зорі й планети, про вулкани і землетруси, про «апельсинові» та кислотні дощі, про людські раси і стародавні цивілізації. Енциклопедія не тільки відкриє маленькому чомусику багато нового в галузі геології, фізики, астрономії, антропології, а й зробить процес навчання зрозумілим, цікавим і захопливим.
Видання оформлене яскравими фотографіями. Книга призначена для школярів молодших класів і розумних дошкільнят.
* Енциклопедія «Маленькі розумники» —ціна 130 грн
Ще одна книга із серії «Всезнайко», укладена у формі запитань і відповідей спеціально для допитливих чомусиків та їхніх батьків.
Дуже часто запитання маленьких розумників спантеличують дорослих. Не кожен дорослий одразу пояснить дитині, хто пофарбував небо у блакитний колір, чому вода не горить і звідки береться цукор у фруктах. На допомогу прийде наша книга, яка зрозуміло і по-простому розповість багато нового та цікавого про людину й навколишній світ. У ній знайдуться відповіді на найпопулярніші, іноді непрості запитання допитливих малят:

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
natalya2705
natalya2705
Супер-продавець
Южноукраїнськ
78% виконаних замовлень
Була

Схожі товари