Всі категорії
Додати товар

Енциклопедія дитяча «хочу все знати»/харків/пегас 2008/глобус

329 грн
Опис

Пропоную Вашій увазі яскраво ілюстровану енциклопедію для дітей «Хочу все знати», харківського видавництва «Пегас» 2008 року.

Книга оздоблена великим об’ємом знання про навколишній світ, та масою цікавих фактів, що розширять кругозір дитини.

Книга нова та в гарному стані, але вона є «вітринний варіант» тому деякі огріхи по ній є, зокрема пошрябані торцові кути обгортки в деяких краях. Для читання некритично, а хто розглядає як варіант для подарунку то про ці моменти вказав, а Ви вирішуйте самостійно уже.
Всередині всі сторінки чисті, в рівному стані як і належить бути в новій книзі.
Сама дитяча енциклопедія буде цікавою для дитини допитливої, так багато цікавих фактів зможе знайти і доросла людина для розширення свого кругозору про навколишній світ.

Дитяча енциклопедія має розмір: 298мм*225мм*28мм.

Енциклопедія має 240 сторінок, яскраво ілюстрованих, надрукованих на білому офсетному папері, офсетним друком.

Чудо, таємниця, загадка - слова, які навіть звучать чарівно. А якщо це загадки, які дійшли до нас із далекого минулого, то вони ще цікаві. Минуле ніколи не повторюється. Це закон часу, закон життя. Може, тому людей так приваблюють археологічні розкопки, тому вчені відправляються у далекі і часто небезпечні експедиції, а любители, які випадково натрапили на одну - єдину старовинну монету у бабусиному огороді, встановлять активними шукача скарбів?

І на землі, і під землею дійсно існує дуже багато таємничого і нерозгададанного - від унікальних і незвичайних будівель до дорогоцінних скарбів і витворив мистецтва давніх майстрів. Завдяки розкопкам люди пізнали багато цікавого про давні цивілізації запятая про історію народів.

Додаткова інформація є на фото та опис.

Для уточнення моментів, що цікавлять, — запитуйте, відповім.

Можливі додаткові. Фото при потребі.

У разі виникнення додаткових питань — запитуйте, відповім.

При недозвоні - передзвонюю.

Надсилаю або по "безпечній угоді" через УкрПошту і НП або за передоплатою на картку. При накладеному платежі передплата на картку у повній вартості . Трігер — нагадування для замовників і покриття пересилання туди і назад. Працюю з УкрПоштою і НП.

Прохання: Перед замовленням напишіть повідомлення в чаті цього сайту або на вайбер та запитайте про наявність товару. Найчастіше товар є поштучно і буває замовлений, та в доставці вже, а оголошення висить до того моменту, поки замовник забере посилку.
Так Ви з економите своїх грошей, кілька гривень комісії банку.

Дякую за розуміння!

Подивіться інші мої оголошення - можливо щось Вам буде цікаве!

#енциклопедия #хочу все знать #хочу все знати #махаон #глобус #пегас #подарок #britanica

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари