Всі категорії
Додати товар

Naturerbe europa. verlag pro futura. природний спадок європи.

400 грн
Опис

Naturerbe Europa. Мюнхен, Verlag Pro Futura, 1991
Природний спадок Європи. Старий світ – нові можливості.

256 сторінок, з численними кольоровими ілюстраціями, в міцній палітурці + суперобкладинка
книга в ідеальному стані, відсутні будь які пошкодження
30*24 см

Що станеться з Європою?
Чи стане він континентом процвітаючої промисловості, легких грошей та привабливих ринків? Принаймні для західної півкулі прогнози непогані. Але чи стане Європа також континентом квітучих кухонних дзвіночків та далекобоїв? Чи зможе природа вижити тільки в заповідниках - нагадуваннях про природні багатства, які колись оточували нас?
Це й подібні питання ставляться вже кілька років. Так, все було спитано і все було сказано, все було викрито і все було зганьблено. Дехто вважає, що вже надто багато стогонів. З вимиранням лісів "покінчили" через дірку в озоновому шарі, а дірка в озоновому шарі може бути заткнута новою проблемою. Імовірно, проблемою екологічних та голодних біженців, які у 1990-х роках заполонять Західну Європу.
І у зв'язку з усім цим - барвиста, гарна книга про нашу барвисту, гарну Європу? І так і ні!
Так, у цій книзі свідомо показані природні краси Старого Світу, адже природа, як і раніше, рекламує себе вражаючим чином. Але цей том також свідомо фокусується на конкретних проектах. Проектам, які дають надії можливість знову набути дихання.
Але чи вправі ми зациклюватися на цих стежках? Чи не обманюємо себе, якщо, як у цій книзі, радіємо відродженню шотландського острова і не замислюємося про те, що Слей Ром тепер оточений хворим морем?

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
petjaolja
petjaolja
Супер-продавець
Вінниця
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари