Всі категорії
Додати товар

Рафаель гругман - військові злочини проти жінок

206 грн з 07 Травень - додавайте до обраного

375 грн
Опис

В гарному стані, після одного читання.

Автор : Рафаель Гругман
Видавництво : Фабула
Рік видання : 2024
Мова : Українська
Обкладинка : Тверда
Кількість сторінок : 272
Наявність ілюстрацій : Так
Формат : 170x240x25мм
Серія книг: HISTORY
Тип: Паперова книга

Опис:
«Військові злочини проти жінок» – це книжка американо-українського автора Рафаель Гругман про злочини військових проти жінок. Ця книжка розповідає про злочини на сексуальному ґрунті, які скоювались під час воєн в 20 і 21 столітті. Книжка викриває кримінальні сексуальні дії бійців Червоної армії, які в Радянському союзі замовчувались, в той час, як німецькі жінки називали монумент воїну-визволителю в Берліні «могилою невідомого ґвалтівника».

Ця книжка оголює тему сексуальних злочинів під час Другої світової війни. Вона заторкує питання примусової стерилізації в Німеччині, солдатських борделей, масових зґвалтувань та інших злочинних сторінок історії ХХ століття. Також у цій книзі автор розглядає злочини 21 століття, які скоювали російські солдати на території України.

Книга «Військові злочини проти жінок» відгукнеться всім читачам, які цікавляться історією Другої світової війни. Також вона є виданням, що не дає нам забувати про військові злочини й не замовкати доти, доки всі винні не будуть покарані. Книга з’явилась у серії «HISTORY» від видавництва «Фабула», де читачі зможуть також побачити книжки «Бій за Київ» та «Наша столітня. Короткі нариси про довгу війну».

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Червоний
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари