Всі категорії
Додати товар

Книга англійською мовою des powell and damien lewis sas bravo three zero

розпродаж до 20 Травень

100 грн
Опис

Книга англійською мовою у м'якій палітурці, трохи прим'ята (див. фото). 352 ст. Ілюстрована. 2022 р.

У той фатальний бурштиновий ранок 1991 року було три патрулі: "Браво один нуль", "Браво два нуль" і "Браво три нуль". Це був перший годинник війни в Перській затоці, і SAS були перекинені глибоко в тил ворога, щоб вистежити саддамівські ракети "Скад", застосування яких погрожувало Третьою Світовою Війною.
Бійці "Браво Один нуль" вийшли з вертольота, кинули погляд на плоску пустелю, позбавлену будь-якого укриття, і вирішили, що вони в жодному разі не будуть розвертатися у всьому цьому. Але знаменитий патрульнди Нкнаба "Браво Два Нуль" все-таки розгорнувся, з літнім виходом — все, крім одного, були захоплені в полон або вбиті.
А потім був "Браво Три-нуль". Ці люди були іншими. Думали по-іншому. Сприйнявши як Chestilding SAS "любому дурцю може бути некомфортно", вони розкладали на транспортних засобах, і, хоча сховатися було ніде, вони могли кинутися до кордону, якби впали.
Навіть коли надійшли попередження про те, що патруль Макнаба подався в втечу, "Браво Три Нуль" залишався непоміченим — найдальші сили коаліції в тилу Іраку. Прослизнувши через ворожі позиції, була знищена мотузка цілей. Але коли пустеля запалилася і почала падати сніг, вони були змушені вести безперервну битву не тільки зі стихіями, а й із ворогом.
Попри те, що доля "Браво Два Зеро" затьмарена, досягнення цього відзначеного багатьма нагородами патруля увійшли в легенду елітнихрядів. Тепер вперше, ветеран SAS Дес Пауелл розкриває їхню історію в найдрібніших деталях. Написана в співавторстві з відомим військовим письменником Демієном Льюїсом, ця повість про сміливість на вістрі ножа глибоко в ворожих землях. Желастий, лютий, невблаганний — приготуйтеся до того, що вас вразить історія, яка повністю підтверджує девіз SAS: хто наважиться - той перемагає.

Стан: Хороший
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tet27
tet27
Супер-продавець
Харків
94% виконаних замовлень
Була

Схожі товари