Всі категорії
Додати товар

Сергій жадан капітал депеш мод, гімн молоді, anarchy….

480 грн
Опис

Збірка "Капітал"містить в собі прозові і поетичні твори Сергія Жадана. Роман "Депеш Мод" - твір ексцентричний, розважальний та енергійний. Історія чотирьох хлопців-пофігістів розігрується на колоритному тлі України 90-х; оповідь насичена комічними гегами і просякнута бунтарським духом. На перший погляд, персонажі роману вульгарні, а їхній гумор доволі цинічний. Але дуже швидко, увійшовши у світ роману, починаєш відчувати на собі вплив його могутньої міфології. Адже це розповідь про людей, які ніколи не помирають, бо юнаки з їхнім культом свободи вічні. Фірмовий авторський стьоб тут також присутній: в радіопередачі про "Депеш Мод" звучать пісні тільки Степана Галябарди.
"Anarchy in the UKR" - твір про радянську спадщину, яка перейшла в незалежне майбутнє. Тут є свої недоліки: оповідь періодично опиняється на межі колапсу, однак після накачування свіжої крові до доволі кволого сюжету відживляється до потрібної емоції.
Поетичний "Цитатник" також вражає. Для когось, на перший погляд,вірші Жадана можуть здатися надто епатажними. Проте саме в них читач відкриває для себе чарівний світ авторського задуму та ідейне наповнення.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Жовтий
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Категорії: