Всі категорії
Додати товар

Книга дівчинка, яка випила місяць келлі барнгілл найкраща авторка книжок для юнацтва

279 грн
Опис

Келлі Барнгілл - письменниця, учителька й мама. Авторка численних книжок для підлітків. Мешкає в Міннеаполісі, штат Міннесота, разом із трьома дітьми, чоловіком-архітектором, у них є чудовий собака. Барнгілл швидко бігає, полюбляє піший туризм, обожнює садівництво та взагалі природу.

Вона встигла попрацювати в офісі, а ще побувати громадськок активісткою, барменом, офіціанткою, прибиральницею в церкві й навіть пожежником у боротьбі з лісовими пожежами.
Барнгілл стала володаркою премії World Fantasy за новелу
The Unlicensed Magician, а також прем! Parents' Choice Gold за книж-
ky Iron Hearted Violet. A її книжка «Дівчинка, яка випила місяць» була відзначена медаллю Джона Ньюбері (2017) та премією NCTE
Charlotte Huck (2017).

Шороку в Протектораті має відбуватися жертвопринесення.
Щороку відьмі треба віддати безвинне немовля, і містяни вірять, що за це кровожерлива лісова потвора подарує їм іще один рік хай безрадісного й оповитого серпанком смутку, але життя. Тож чи має ця карколомна жертва бодай якийсь сенс?
Із цією книжкою читач порине в дивовижний світ, де відьма опікується покинутими малятами, де болотяний монстр складає вірші, а увʼязнена мати керує зграями паперових птахів. Тут живляться зоряним і місячним сяйвом, змагаються за чоботи-скороходи та вміють проникати крізь тканину світу.
1, безумовно, добро перемагає, навіть якщо заради цього треба
вщент зруйнувати усталений порядок

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
user1...
user1124225741
Дрогобич
17% виконаних замовлень
Була

Схожі товари