Всі категорії
Додати товар

Питання фінклера (говорд джейкобсон), 2011г 384с. книга б/у.

85 грн
Опис

Хто не знає Говарда Джейкобсона? Бека Джейкобсона знають усі. Представницький і імпозантний британець, прославлений письменник, непересільний коламніст, іменитий телеведучий, лауреат премії імені Вудхауза за найкращу комічну роботу. Критики називають його «англійський Філіп Ротом», він же називає себе «європейська Джейн Остін».
Роман «Попит Фінклера» викликав безліч негативних відгуків. Якісна навіть спрацювала в межах чорної піара. Але нам-то відомо, що піар поганої не буває. Він завжди корисний.Яксолялось у старомувичній анекдоті — б'юто не паспортом, б'є по морді! Та сама ситуація відбувається й із сюжетом. Свідоцтво свідчить про чоловічу дружбу, про гіркоту втрати, незвичайне викуплення щирістю почуттів і могутню силу забобонів.
Це евфемізм «європейського питання». Фінклер — прізвище персонажа-єврея. Автор позиціює цю позицію основою життя.
Чи впевнені ви в пророкуванні? Відкрите комічна історія про пророкування сирени, яке набуло силу через десяток років і про бекон на дверних руках. Автор отримав Букера за всю історію премії за 2010 рік. І це цілком заслужено. Юмор такий тонкий, чисто британський (а вони це вміють), що нитка вловити іноді складновувато. Не засмучуйте за це суворо.
Просто проникніть сюжетом, а далі книга все зробить сама. Якщо класифікувати книги за двома критеріями 'для розуму' і 'для серця", то питання Фінклера не потрапляє в жодну їхню категорію. Це гарна книга. Грусна, але кумедна, розумна, але дуже тонка. Вона містить у собі все. Прагнення виправдовуються повномасштабно. Заслужений успіх.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:

Схожі товари