Всі категорії
Додати товар

Тарзан (эдгар берроуз)

100 грн

розпродаж до 20 Травень

80 грн
Опис

Продам книгу "Тарзан" (Едгар Берроуз)
В хорошому стані
Частина 1
*Є ще в наявності інші частини ( 1-12 )

*Є у продажу ще інші книги (див. Інші оголошення)

Британського лорда Джона Клейтона було послано до Африки, щоб той доповів про жорстке поводження англійських офіцерів з чорношкірими британськими підданими. Прихопивши із собою вагітну дружину Еліс Рутерфорд, на судні «Фувальда» вони вирушають у дорогу, але невдалий збіг обставин (бунт матросів) призводить їх до ізолювання від цивілізації на пустельному березі Африки, де вони мають обжитися і народити дитину. Мати померла, а батько був убитий мавпами, коли хлопчик був зовсім маленьким, і він виріс серед мавп, що дали йому ім'я Тарзан («блідношкірий»). Мати стала мавпа на ім'я Кала.

Відчуваючи себе відчуженим від однолітків через їхні фізичні відмінності, він виявляє хатину своїх справжніх батьків, де вперше смутно дізнається про світ у батьківських книгах, якими самостійно навчився читати англійською.

Одного разу, повертаючись з хатини, Тарзан зазнав нападу величезної горили, яку зміг вбити ножем свого батька, хоч і був страшенно поранений у боротьбі. Подорослішавши, Тарзан стає досвідченим мисливцем, перемігши заздрісного Керчака, мавпячого вождя, який напав на нього. Тарзан вбиває Керчака і стає вождем племені.

Стан: Хороший
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
denis_ant
denis_ant
Супер-продавець
Київ
80% виконаних замовлень
Був

Схожі товари