Всі категорії
Додати товар

Джордж санд. зустріч романів у 7 томах

80 грн
Опис

Домашнє зберігання, становлення чудове. Ціна вказана за 1 книгу, якщо брати все, то зробить знижку.
1. Книга: "Індіана", "Валентина", "Олена та він", романи
Рік видання: 1993
Сторінк: 623
До книги увійшли такі романи: "Індіана", присвячений проблемі жіночої емансипації, "Валентина", у якому автор продовжує тему любові, вільної та чистої від будь-яких розрахунків, і "Олена та він" - також про кохання, але трагічний: сюжет цього роману пов'язують з історією стосунків Жорж Санд і Мюсе. Відмітною рисою всіх творів є тонкий психологічний аналіз характерів головних героїв
2.3 Книга: "Орас", "Нанон", "Чертово болото", романы
Рік видання: 1993
Сторінк: 607
У роман "Орас" Ж. Санд, дотримуючись ідей утопічногоєра, розглядає шлюб між представниками ворожих співзлів, як засіб знищення класів.
У романі "Нанон" відбита епоха французької буржуазної революції кінця XVIII століття. У його головних персонажах втілені інтереси трьох співголосів дореволюційної Франції, що виникають у роки революції.
У повісті "Чертово болотно" автор оспівує ті високі людські якості, які сільські мешканці зберігають у суворих умовах життя.
3. Книга: "Лукреция Флориани", "Снеговик", романы
Рік видання: 1993
Сторінк: 640
єрархонально-психологічний роман "Лукреція Флоріані" - про трагічне кохання. Сюжет його пов'язують з історією стосунків Джордж Санд і Шопена.
Події роману "Сніговик" відбуваються у Швеції на тлі гострої світової боротьби кінця XVIII століття.
4. Книга: "Лелія", "Іспосідь молодої дівчини", романи
Рік видання: 1993
Сторінк: 687
До книги увійшли романи "Лелія", в якому автор виступає на захист людської гідності жінки, і роман "Стурбота молодої дівчини", який, крім тонких психологічних переживань, захоплює читачів долею Ліжко Лібеді, чия справжнє Походження відкривається лише на останніх сторінках роману.
5. Книга: "Леон Леони", "Жак", "Мопра", романы
Рік видання: 1993
Сторінк: 656
До книги увійшли три психологічні романи: "Леон Леоні", "Жак" і "Мопра", у яких втілена думка письменниці про людські ідеали.
6. Книга: "Консуэло", роман
Рік видання: 1993
Сторінк: 799
Дія роману "Консуело" відбувається всередині XVIII століття. Венеція з її різноманітним музичним життям, Блискуча галаслива Вена. Чохія з її героїчним минулим, солдафонська Пруссія - такий історичний фон, на якому розвертаються долі головних героїв книги.
7. Книга: "Графина Рудтапт", "Франсуа-Найдениш"
Рік видання: 1993
Сторінк: 575
До книги увійшли романи "Графенія Рудеттадт", що є безпосереднім продовженням роману "Консуело", і повістка "Франсуа-Найденишш", що яскраво відтворює літературні здібності автора.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Червоний
  • Бордовий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:

Схожі товари