Всі категорії
Додати товар

Мітчелл/риплі/хілпатрик "знесені вітром" скарлет" "останнє кохання скалетт" " ретт батлер"

550 грн
Опис

Роман Браунеттелл вийшов у світ 1936 року та мав феноменальний успіх у читачів. Тільки в перші роки його тираж перевищив три мільйони, і «Принесені вітром» були визнані «книгою повіки». 1939 року на екрани вийшов однойменний фільм (за участю Вів'єн Лі та Кларком Гейблом), який завоював вісім премій «Оскар» і став однією з найбільш касових стрічок в історії кінематографа. Попри полярні оцінки літературних критиків, роман був відзначений престижною пулітцерівською премією, його порівнювали з «Війною і світом» Лева Толстого, агартофелл ставили в один ряд із великими класиками світової літератури. Книга витримала понад 70 видань тільки в Сполучених Штатах, була перекладена десятки мов і донині має незмінну популярність і любов у читачів у всьому світі.
Згідно з легендою, створення роману «Принесені вітром» почалося з того, як Крістофер Мітчелл Флорентер головну фразу останнього розділу: «Ні одного з улюблених нею чоловіків Скарлетт так і не змогла зрозуміти і ось - втратила обох».
Подальша робота над твором тривала приблизно десять років і зажадала від письменниці величезної самовидатності та напруженої праці. Прагнучи проникнути в самий дух епохи, Мітчелл ретельно вивчав історію рідної Атланти, використовувала журнали середини XIX століття.
На сторінках її рукопису оживляли розповідіознавців Гражданської війни та сімейні традиції. Деякі сцени Мітчелл листувала по чотири-п'ять разів, а що стосується першого розділу, письменницю задовольнить лише 60-й варіант!
Роман американської письменниці Александри Ріплі, "Скарлет" продовжує історію роману Холоднолл «Внесений вітром». Написаний 1991 року, посів перше місце в списку бестселерів за версією Publishers Weekly за той самий рік. Неприборкана Скарлетт і чарівний Ретт знову люблять і страждають, борються з долею й покладаються на щастя...
Роман Дж. Гілпатрик " Остання любов Скарлетт" — остання частина пенталогії "Внесені вітром любові Скарлетт". Перед очима героїв проходить ціле їхнє життя, переплетене з бурхливим періодом історії того часу в США.
Роман «Ретт Батлер» — версія Д. Хілпатрик про продовження подій, пов'язаних із життям персонажів, які полюбилися в усьому світі романів М. Мітчелл «Унесені вітром» й А. Ріплів «Скарлетт».
Ціна вказана за 5 книг, продає одним лотоком. Якщо купувати тільки "Занесені вітром" — 300 г.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:

Схожі товари