Всі категорії
Додати товар

Гаррі поттер і прокляте дитя на англійській мові

212 грн -6% 200 грн
Опис

Восьма історія. Дев'ятнадцять років потому.

За мотивами нової оригінальної повісті Джоан Роулінг, Джона Тіффані та Джека Торна, п'єса Джека Торна.

Офіційний сценарій оригінальної постановки "Гаррі Поттера і проклятого дитя" у Вест-Енді.

Бути Гаррі Поттером завжди було важко, і не набагато легше тепер, коли він є перевантаженим роботою працівником Міністерства магії, чоловіком і батьком трьох дітей шкільного віку.

Поки Гаррі бореться з минулим, яке відмовляється залишатися там, де йому належить, його молодший син Альбус мусить боротися з тягарем сімейного спадку, якого він ніколи не хотів. Коли минуле і теперішнє зловісно зливаються воєдино, батько і син дізнаються неприємну правду: іноді темрява приходить з несподіваних місць.

Сценарій "Гаррі Поттер і прокляте дитя" спочатку був випущений як "спеціальне репетиційне видання" одночасно з прем'єрою п'єси Джека Торна в лондонському Вест-Енді влітку 2016 року. Заснована на оригінальній історії Джоан Роулінг, Джона Тіффані та Джека Торна, п'єса отримала захоплені відгуки від театралів та критиків, а офіційний сценарій одразу ж став світовим бестселером.

Це перероблене видання в м'якій обкладинці доповнює "спеціальне репетиційне видання" заключним і фінальним діалогом з п'єси, який дещо змінився з часу її репетицій, а також розмовою між режисером Джоном Тіффані та письменником Джеком Торном, які діляться історіями та думками про читання драматургії. Це видання також містить корисну довідкову інформацію, зокрема родовід Поттерів і хронологію подій у світі чарівників, що передували створенню "Гаррі Поттера і проклятого дитя".

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
illia...
illiatyschchuk
Супер-продавець
Володимир-Волинський
77% виконаних замовлень
Був

Схожі товари