Всі категорії
Додати товар

М.ю. лермонтів. збір складень у 4 томах. 1975г.

299 грн
Опис

М.Ю. Лермонтів. Збір творів у 4 томах. 1975г.
Через Художню літературу, футів, 1975 р. Формат 84х108/32, усього 2592 стр. з ілюстраціями, мова російська, твердий палітурка, стан гарний.

В справжнє ЗБУДУВАННЯ СКЛАДІВ геніального російського поета М.Ю. Ліермонтова увійшли вірші, поеми та проза різних років,
Вміст
Том 1
Віршітворення.
У перший том творів М.Ю.Лермонтова увійшли вірші 1837-1841 рр., зокрема його поетичні шедеври «Смерти поета», «Бородино», «Дума», «Утес», «Спор», епіграми, експромти, жартівливі вірші, начерки, фрагменти.
Том 2
Поеми.
У другий том творів М.Ю. Лірмонтова включені його поеми та повісті у посиланнях: Демон, «Міцирі», «Тамбівська страшниця», «Змаїл-Бей», «Боярин Орша» та ін.
Том 3
Драми.
В третій том творів М.Ю. Лірмонтова увійшли драматичні твори, створені 1830-1836 рр., зокрема драма «Маскарад», п'єси «Іспанці», «Два брата» та ін.
Том 4
Проза. Листи.
У четвертий том творів включені всі прозатичні твори М.Ю.Лермонтова, зокрема «Гірий нашого часу», «Княжина Лігівська» та ін., нотатки, сюжети та плани письменника, а також частина його листів.
Вартість 299 грн.
Оплата та доставка: Запобігання. Доставка Новою Пошитою або Укріплішою (тільки по Україні). Доставку оплачує Покупець по тарифу-транспортувача під час отримання.

Стан: Хороший
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:

Схожі товари