Всі категорії
Додати товар

Бестселери світу/ кримінальні романи " куртизанки"," екзекуція "" машина любові" та ін.

65 грн
Опис

1" Куртизанки " Альфред Земерау
Великі спокусниці — маркіза де Помпадур, графиня фон Плаген, леді Гамельтон... Власть цих блискучих жінок над наймогутнішими європейськими монархами принесла їм широку популярність.
2."Машина любові" — це історія Робіна Стоуна, чудового чоловіка, чутливого та суворого, з загадковим характером, а також трьох жінок, які намагаються його підкорити. Любовна колізія розгортається в жорсткому, але зовні привабливому світі телевізійних шоу, світу, який Робін Стоун вирішив підкорити.
3. Роман "Соблази Джулії" - про безсилля закону, керуючись яким часом неможливо розкрити хитро задумане вбивство і карати злочинців.
4. У книзі представлені найкращі зразки творчості американських майстрів детективного жанру Річарда Старка — `Тайник у `Луна-парку, Ерла Стенлі Гарднера — `Екзекуція`, Інгліса Картера — `Громіли з `Рая'. Їх творим притаманні всі найяскравіші риси літератури, що дала світу О'Генрі, Едгара По та Ернеста Хемінгуея: захопливий сюжет, стрімкий розвиток подій, незамінна розв'язка. Герої книги традиційні для творів цього жанру: гангстери та полізмени, які успішно змагаються один з одним у винахідливості та відчайдушної хоробрості.
5. Ексгібіціоністка. Генрі Сатон
Історія життя роду Хаусмен починається хаотично та ніби випадково. Сем Хаусмен — незаконнонароджений син. І назвали його на честьвартира Тілдена, який, як писали тоді газеті, став їх новим центром. Син Сема, названий Амосом на честь діда, єдиний син, повернув педантично правильне життя Сема в той примарний ненадійний світок безкрокової беззаконності... Роки скромності і Холодно йсади, рани та нагоню, призначені Амосові, всі нотації, які йому читаються — все-все виявилося марним...
Ціна вказана за 1 книгу, якщо брати всі 5 книг, то поступиться.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:

Схожі товари