Всі категорії
Додати товар

Книга на английском prince harry. brother. soldier. son

300 грн
Опис

Prince Harry. Brother. Soldier. Son

тверда палітурка. супер обкладинка
24*16см
375стр

стан відмінний

Це принц Гаррі, про якого ви ніколи раніше не чули. Опублікований на святкуванні його 30-річчя, це історія, яка стоїть за таблоїдами. Принц, який має владу зробити або зламати. Дивовижний принц, який є блискучим, стрімким і непередбачуваним. Принц, який завдяки своїм унікальним талантам, чарівності та рішучості змінює життя по всьому світу. Але Принц, який міг у хвилину божевілля зруйнувати все це.

Він рудий, якого Діана називала «запасним», чиє дитинство було повним хаосу та втрат; маленький хлопчик, що йде позаду кортежу своєї матері, який розбив наші серця. Це історія про те, як він пережив втрату та хаос; як він жив у тіні свого старшого, розумнішого, важливішого брата - аж поки раптом не виявив, що є щось, що він може робити краще, ніж будь-хто. Це історія про те, як неспокійний підліток виріс у лідера людей, солдата, пілота, авантюриста та пристрасного борця за тих, кому загрожує знищення чи забуття.

Написана за допомогою багатьох найважливіших людей у його житті, це перша авторитетна біографія цього найпрекраснішого, харизматичного та небезпечного з онуків королеви.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
alina_books
alina_books
Супер-продавець
Кропивницький
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари